• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната на 4 август 2022 г.

  Предстоящи събития в страната на 4 август 2022 г.

/КРОСС/  ***

София.

От 10.00 часа служебният кабинет ще проведе първото си заседание

***
София.
От 11.00 часа заместник-кметът на София Мирослав Боршош ще скулптурното студио, където се изработва композицията „Водна паша", дело на световноизвестния български творец Павел Койчев.

***
София.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА Александър Михайлов ще покаже за първи път официални документи, които удостоверяват износа на българско оръжие към Украйна и ще изнесе информация, която по безспорен начин показва експортни обеми, честота на доставките, логистични канали и други.

***
София.
От 13.30 часа на Летище София, Терминал 2, ниво 1, ще се проведе пресконференциина авиокомпания Wizz Air и Летище София за новите си планове за столицата

***
София.
От 15.00 часа в сградата на Банка за майчина кърма/Комплекс за детско хранене ще се организира среща на медицински специалисти, педиатри и неонатолози от различни институции, и лица ангажирани с тази кауза.

***
Варна.
От 11.00 часа в зала 415 на Висше училище по мениджмънт (Варна, ул. "Оборище" 13А, ет. 4) ще се проведе пресконференция, във връзка с предприемачески лагер за младежи от Армения, Грузия, Гърция и България. Целта на посещението им у нас e да се насърчи младежкото предприемачество в посока развитие на преживенческия и културно-исторически туризъм в Черноморския регион.

***
Варна.
От 15.00 и 17.00 часа в двора на Военноморския музей започва да се провежда лятно ателие „Морска читалня".

***
Варна.
От 17.00 часа в галерия „Зона Нира арт" ще бъде открита изложба „Parallel Universes"на София Хаджипапа и Деми Енглезеу от Кипър.

***
Варна.
От 18.00 часа в Концертно студио на Радио Варна Изабела Шопова ще представи новата си книга: „Подир сянката на кондора".

***
Добрич.
От 9.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои пресконференция на тема „Ливадната пеперуда - бичът на пролетните култури в Добруджа и не само".

***
Дупница.
От 10.30 часа ще бъде направена официална първа копка на подмяна на водопровод в село Яхиново.

***
Разград.
От 15.00 часа в Общински културен център екип от експерти на омбудсмана Диана Ковачева организират информационна среща с граждани и граждански организации.

***
Търговище.
От 10.00 до 12.00 ч., в клуба на БТА, на партерен етаж в сградата на Областната администрация, на адрес ул. „Стефан Караджа" No2, екип от експерти на омбудсмана Диана Ковачева организират изнесени приемни за гражданите

***
Хасково.
От 11.00 часа в зала "Марица" на Областна администрация - Хасково Катя Панева ще направи отчет за работата си като областен управител. Заповядайте!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.