• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната на 24 ноември

Предстоящи събития в страната на 24 ноември

/КРОСС/***
София.
От 10.00 ч. в сградата на Министерски съвет ще се проведе заседание на служебното правителство.

***
София.
От 10.00 до 13.00 ч. ПП „Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, „Има такъв народ" и „Демократична България" по темите „Здравеопазване" и „Земеделие".

***
София.
От 15.00 до 18.00 ч. ПП „Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, „Има такъв народ" и „Демократична България" по темите „Образование" и „Електронно правителство".

***
София.
От 10.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Младен Милков, Мария Тръвнева и още 8 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Христо Христов, Петър Бояджиев и още 4 души, обвинени образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 22-ри състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Мартин Петров и Цветанка Чавкарска, обвинени организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в БТА ще се състои пресконференция за представяне на доклада „Личен фалит: Социални измерения и икономически ефекти".

***
София.
От 12.00 часа на Алеята на творците на Централните софийски гробища ще се състои поклонението на проф. д. изк.н. Чавдар Добрев.

***
София.
От 13.00 часа чрез платформата Zoom ще се проведе онлайн пресконференция на тема „Грижи при недоносените деца в сезона на респираторно-синцитиалния вирус (RSV)".

***
София.
От 13.30 часа 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Николай Димитров, Рейхан Салиев и Велин Майсторов, обвинени образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 5-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Даниел Първанов, обвинен за участие в организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 11-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Сезгин Алиибрям, обвинен за длъжностно присвояване.

***
София.
От 13.30 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Ивелин Иванов, Евгений Михайлов и още 4 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група/

***
София.
От 15.00 часа онлайн ще се проведе Петият Годишен форум на неправителствените организации на Американския университет в България.

***
София.
От 16.00 часа в централата на ПП АБВ ще се проведе пресконференция на председателя на партията Румен Петков.

***
София.
От 19.00 часа НЧ „Славянска беседа - 1880" ще се състои десетото събитие от поредицата отворени срещи-беседи между артисти/интелектуалци и публиката - гост ще бъде режисьорът доц. Възкресия Вихърова.

***
София.
От 19.30 часа в Регионален център за съвременни изкуства „Топлоцентрала" ще бъде представен танцов пърформанс „Алея на космонавтите".

***
Бургас.
От 16.00 часа в Бургаската художествена галерия „Петко Задгорски" ще се състои официално представяне на двуезичния албум „Икони от Странджа и региона на Бургас".

***
Бургас.
От 19.00 часа в Държавна опера - Бургас ще започне оперетата „Виенска кръв".

***
Добрич.
От 18.30 часа в Огледална зала „Нели Божкова" ще се състои концертът „Есенни настроения".

***
Добрич.
От 18.35 часа онлайн ще се състои неформално обучение на тема „Доброволчество: Що е то?".

***
Пловдив.
От 9.00 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за причиняване на пътен инцидент със загинала пешеходка.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния театър ще бъде представена постановката „Лъжци по неволя".

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.