• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Предстоящи събития в страната на 27 март 2023 г.

Предстоящи събития в страната на 27 март 2023 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 9:30 ч в "София Тех Парк" - откриване на пилотното издание на Акселераторска програма за стартъпи в областта на селското стопанство между държавите от ЦИЕ и Китай.

***

От 10:00 часа е насрочено заседание на Пленума на ВСС.

***

София.

От 11:00 часа пред входа на ГД "Национална полиция" ще се състои брифинг на представител на Пътна полиция. Темата е свързана с наредбата за контролните точки на водачите на превозни средства.

***

София.

От 11:00 часа в Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) ще се проведе заключителна конференция, на която ще се представи информация за изпълнението на проект, който финансира участието българските МСП в редица търговски мисии по света.

***

София.

От 14.00 часа в зала "Тържествена" в Министерството на отбраната министърът Димитър Стоянов и главният изпълнителен директор на "Български пощи" Филип Алексиев ще пуснат в употреба пощенско-филателно издание, посветено на 110 години от Балканските войни (1912 - 1913).

***

София.

От 15:00 часа, ул. "Валери Петров" 10, министър Никола Стоянов ще открие инвестиция за 12 млн. лв. в Индустриален парк "Божурище".

***

Варна.

В Градска художествена галерия - концерт на Струнен квартет "Фрош" в рамките на проекта "Нова музикална сцена"

***

Добрич.

От 10:00 до 18:00 часа в Спортна зала "Добротица" в Градския парк "Св. Георги" ще се проведе традиционното изложение на местни продукти, организирано от Министерството на земеделието.

***

Добрич.

В 14:00 часа в зала "Добротица" ще се проведе дискусионен форум на тема: "Мястото на традициите и обичаите в живота на местните общности и ролята на ВОМР", по време на който ще се обсъдят и възможностите за популяризиране на местните храни. Участие в срещата ще вземат ръководителят на Управляващия орган на Програма за развитие на селските райони 2014-2020 и заместник-министър Георги Събев, представители на местните инициативни групи и други заинтересовани лица.

***

Добрич.

От 10:30 ч. в Детска градина № 23 "Звездица" ще се състои четене с драматизация "Истории с Мечо Пух" по повод 27 март - Ден на европейските автори.

***

Стара Загора.

От 17.30 часа в Къща музей "Гео Милев" Веселин Веселинов ще представи дебютната си стихосбирка "Кънтя като мълчание" . С участието на поетесата бард Татяна Йотова.

***

Стара Загора.

От 10.30 до 18.00 часа на всеки 15 минути във фоайето на Куклен театър ще се реализира проект "Дигитално оживели кукли". Той се завръща като постоянна в театъра. Достъпът до забавлението за малки и големи е безплатен, но с предварителна заявка по телефона на касата на театъра - 042/ 620 - 346.

***

Стара Загора.

От 12.00 до 14.00 часа "Театър в движение" ще изненада пътниците в градския транспорт. Актьори от театъра ще пътуват в автобусите, ще четат поезия, ще общуват с гражданите на Стара Загора.

***

Стара Загора.

От 13.00 часа в Културен център Стара Загора ще се състои "Нарисувай ми театър" - конкурс и изложба на детска рисунка. Изложбата ще включва рисунки на герои и моменти от спектакли на Драматичен театър "Гео Милев".

***

Стара Загора.

От 13.00 часа в Културен център "Стара Загора" ще бъде представена театрална изложба от архивите на театъра "Сцени от миналото".

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културен център "Стара Загора" ще бъде представен спектакълът "Иконите спят" с автор и режисьор Елица Йовчева.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в РБ "Захарий Княжески" ще се състои камерен концерт с участието на Стоян Буюклиев, Анастасия Алтухова, Мериам Шамс, Живко Добрев и Анна Колева.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.