• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната за 27 юли 2022 г.

Предстоящи събития в страната за  27 юли 2022 г.

/КРОСС/ ***
София. От 9.15 часа в Министерски съвет ще се проведе брифинг относно решението на Агенция „Пътна инфраструктура" (АПИ) едностранно е прекратила всички нови обществени поръчки за текущ ремонт и поддръжка на републиканската пътна мрежа.

***
Велико Търново. От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Нежелан инвеститор обрича на еко катастрофа и безводие хората от Павликени и региона".

***
Видин.
От 11.00 до 18.00 часа до БиблиоПощата ще бъде открита интерактивна изложба куклена сценография за деца от 4 до 12 години, „Кукли, театър, деца".
От 11.10 часа до БиблиоПощата ще бъде представена японската приказка от Ниими Нанкичи, „Гон, малката лисица"
От 11.40 часа на открита сцена на БиблиоПощата ще се проведе ателие за изработка на кукли с Арт Ленд
От 19.00 часа на сцената на крепост „Баба Вида" ще се играе постановката "Зарови ме в небето" по „Кървави разкази" на А. Чакъров.

***
Добрич. От 09.00 часа, в землището на с. Гешаново, общ. Добричка, екипът на Областен информационен център - Добрич ще вземе участие в инициативата „Ден на полето", организирана от Добруджански съюз на зърнопроизводителите.

***
Добрич. От 20.30 часа в Летен театър - Добрич ще се състои Спектакъла „На къс повод" с Александра Раева и Ненчо Балабанов.

***
Сливен. От 20.00 часа късноантична и средновековна крепост „Туида" посреща Веско Ешкенази и Плевенската филхармония.

***
Стара Загора. От 10.00 часа в залата на Административната сграда на МТСП - Стара Загора, с адрес: ул."Стефан Караджа" № 8, етаж 4 , ще се проведе пресконференция, на която трите агенции към Министъра на труда и социалната политика, ще представят резултатите от дейността си за предходния месец, както и други актуални за момента теми.

***
Стара Загора. От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина", ул. „Българско опълчение" 69, на гости в отдела ще са експертите от Европа Директно Стара Загора и ще изнесат лекция на тема „Какво ще направиш, за да опазиш природата".

***
Стара Загора. От 10.00 до 12.30 часа в Регионален исторически музей продължават летни занимания в Регионален исторически музей - Стара Загора. Темата днес е „Средновековието на нашата земя- богатство и култура"

***
Хасково. От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Агенция по заетостта, Социално подпомагане и Инспекция по труда - Хасково

***
Шумен. От 10.00 часа в спортния комплекс „Плиска" ще се проведе пресконференция, на която кметът Любомир Христов ще представи новите спортни обекти.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.