• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Проф. Андрей Чорбанов: Голите обещания няма да помогнат на никого

Проф. Андрей Чорбанов: Голите обещания няма да помогнат на никого

/КРОСС/ Ние все пак сме опозиция и не може да се очаква винаги да поддържаме управляващите, били те и бивши управляващи. Това заяви депутатът от „Има такъв народ" (ИТН) проф. Андрей Чорбанов в ефира на NOVA NEWS по повод освобождаването на Росен Желязков от председателското място в Народното събрание.

Той посочи още, че след изборите на 9 юни „много от политиците ще отворят нова страница в живота си и ще открият нови колаборации с партии, от които сега категорично се отричат".

 Българите искат стабилни доходи, които да се доближават до средноевропейските, но това няма как да стане без ръст в икономиката. Голите обещания няма да помогнат на никого, посочи той.

По темата с коклюша проф. Чорбанов коментира в качеството си на имунолог, че старата ваксина за инфекцията, т.е. тази, която се поставяше до 2012-а година, е била по-ефективна от сегашния вариант, но заради по-трудното ѝ усвояване от организма е била заменена с по-модерна, която обаче е по-кратка и слаба като въздействие.

Това че ваксината е различна е само единият част от проблема; другата част е, че родителите отказват да имунизират децата си, каза още проф. Чорбанов.

Той изрази надежда в понеделник да не бъде обявена национална епидемия, защото това би наложило ограничения и подчерта, че карантината на децата би трябвало да бъде най-вече грижа на самите майки.

Нова Нюз, „Денят на живо"

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Чорбаров ,гледай си у канчето и не давай акъл !

28.04.2024 06:52:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.