• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Проф. Слатински: Гешев започна агонията на правителството, Сачева ще го довърши

Проф. Слатински: Гешев започна агонията на правителството, Сачева ще го довърши

/КРОСС/ Оставете я да говори! Тя не знае що прави! Сачева е до болка познат феномен в човешката история, свързан с избиването на комплекс за неоцененост и с насищането на страст към признание.

Тези комплекс и страст са породени от разяждащото чувството на вина и са хиперболизирани от осъзнаването, че носителят им много късно са е включил в "отбора" и това го прави уязвим и подозрителен, затова на всяка цена и с цената на всичко той трябва да се докаже и то по начин, че да разсее всякакви съмнения.

- Последните, присъединили се към дадена секта са най-яростните нейни последователи, с най-радикалните изяви, с най-страстните изказвания, с най-агресивните апели за разправа с верските опоненти.
- Последните, приели каноните и законите на дадена научна школа са най-екстремните нейни говорители, най-фундаменталистките ѝ защитници, най-безкомпромисните към всеки, който принадлежи на друга школа, най-нетърпимите към чуждите научни идеи и тези.
- Последните, влезли в дадена партия най-активно се бутат в първите ѝ редици, най-злословно критикуват иначемислещите, най-горещо зоват за отлюспване на алтернативните виждания в партията, най-силно и най-кресливо се стремят да демонстрират своето идеологическо кинжалство.

Да добавим и еничарите, чиято памет за род, рода, народ, родина е изчегъртана и те стават най-смелите и саможертвоготовни бойци на султана, най-безпощадните към противниците войници на падишаха, най-кръвожадните и най-решително сражаващите се за правото дело и правата вяра на владетеля воюващи.

И като казах нещо за еничарите, ще посъветвам всеки доброволен еничарин да прочете в историята какво е станало накрая с еничарския корпус...

Това написа в профила си във фейсбук проф. Николай Слатински.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Борисов да си вземе “тежкото решение“ и да освободи гражданите от присъствието си

13.08.2020 08:03:58

Анонимен

Колко добре го е казал човекът!

12.08.2020 17:43:25

Георги Георгиев, БОЕЦ

Дойде денят! . В четвъртък Парламента се свиква извънредно за изслушването на Бойко Борисов, което ще започне в 09.00ч. След повече от месец блокади и протести срещу управляващата ни мафия, това е момента да покажем своята непримиримост и решителност за постигането на нашата първа обща цел– ОСТАВКА на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров! БОЕЦ призоваваме всички граждани и организации, които са солидарни с поставената цел да блокираме заедно сградата на Народното събрание. Елате от цялата страна, от всички градове и общини, от всички квартали на Столицата, елате да блокираме Борисов и мафията! Гражданите се борим за свобода и справедливост и нашата кауза е чиста. Исканите от нас оставки са само началото, но са задължителна първа стъпка за отстраняването на мафията от властта. Нека да се изправим с лицата си срещу наглите и заедно да спечелим тази битка! Този момент ще бъде и лакмус за това кой за какво се бори и до къде е готов да стигне. Имаме своето конституционно право да протестираме срещу една прогнила и корумпирана власт загубила своята легитимност, която няма нито законното, нито моралното право да управлява. Правителството на Пеевски и Доган с премиер Бойко Борисов е олицетворение на задкулисието и ние, гражданите не приемаме и отхвърляме налаганата с помощта на главният прокурор на мафията, Иван Гешев мафиотска диктатура! Четвъртък – 08.00ч. – всички непримирими пред Парламента! Дойде денят!

12.08.2020 17:42:31

Анонимен

Словоблудстване.

12.08.2020 16:07:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.