• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Държавна агенция „Електронно управление“ отличена за Кампания с кауза COVID 19

Държавна агенция „Електронно управление“ отличена  за Кампания с кауза COVID 19

/КРОСС/ Държавна агенция „Електронно управление" е отличена в Категорията „Кампания с кауза COVID 19" на Шестото издание на b2b Media Awards 2020", една от силно оспорваните категории в тазгодишното издание. Извънредната медийна информационна кампания за онлайн безопасност и кибер култура на ДАЕУ по време на извънредната обстановка беше забелязана и оценена от журито. Иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и ефективност на начина, по който са били комуникирани, бяха част от критриите при оценка на кампаниите.
Инициативата на ДАЕУ с полезни съвети и добри практики за киберсигурност и кибер отговорно поведение в дигиталната работа и общуване беше насочена към максимално широка аудитория в цялата страна. Използвайки различни комуникационни канали и социални мрежи, Кампанията популяризира препоръки за безопасна дистанционна работа сред гражданите, бизнеса и администрациите и насърчи електронната комуникация в периода на превантивните епидемиологични мерки, приканвайки гражданите и бизнеса да използват активно електронни административни услуги.
По време на Кампанията, подкрепена и от Столична община, на централни спирки на столичния Метрополитен бяха поставени информационни табла, с полезни съвети, насоки и необходими умения при дистанционна работа и общуване, защита на личната информация в онлайн пространството, основни принципи и правила за разумно поведение в дигиталното пространство. Инициативата на ДАЕУ получи подкрепата на Европейската полицейска служба (Европол), чиито материали също бяха използвани за информираност на обществото.
Връчените отличия в близо 30 категории в Шестото издание си поделиха компании с иновативни, креативни и социално-отговорни проекти от различни сектори у нас. ДАЕУ е единствената държавна администрация взела участие в конкурса.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.