• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове
Журито изстреля две двойки на шампионското място в магнетичното танцово шоу по bTV

/КРОСС/ Обичана и артистична двойка си тръгна от "Dancing Stars", а на върха на магнетичното танцово шоу по bTV изведнъж стана тясно. Това е равносметката след вечерта, в която състезателите прогориха паркета, вдъхновени от вечните музикални хитове.

Актьорът Даниел Пеев-Дънди и партньорката му Елена се разделиха с журито и публиката след пламенно пасо добле по хит на Queen. Те събраха най-малко точки след гласуването на журито и зрителите. "Феноменално преживяване, аплодисменти за всички! В "Dancing Stars" заобичах танците. Елена ме накара да си повярвам и да вкарам настроение и чрез това изкуство", каза Дънди, който се превърна в масов любимец с бохемското си чувство за хумор и огромно старание на дансинга.

В нощта на поп и рок хитовете първото място беше атакувано не от една, а от две изумителни двойки. Каскадьорът Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина взеха максималните 40 точки от журито с чувствена, но и елегантна румба по музика на сър Елтън Джон. Папи Ханс и Ани също станаха №1 във временното класиране след четири заслужени десетки от съдиите. В чарлстон по песен на Kula Shaker те съчетаха изумителна техничност и талант. Само на една точка разстояние от шампионите се наредиха телевизионната водеща Натали Трифонова и Димитър. Експлозивна хореография и хирургическа прецизност - това отличи тяхното танго на хит на Destiny's Child.

Строгите съдии не спестиха комплименти и за оригиналното танго върху легендарна песен на Мадона, изпълнено от певицата Мила Роберт и Кристиан. Телевизионната водеща д-р Неделя Щонова и Атанас също пресъздадоха изпепеляващи емоции с валс върху нотите на Алиша Кийс. Фолк звездата Емануела и Калоян се изразиха с танго, водено от ритъма на The Rolling Stones.

Пулсът в "Dancing Stars" вдигнаха поп звездата Дара и Джими със салса по хит на Кристина Агилера и Питбул, а страстта избухна с тангото на Емрах и Веси върху песен на поп принцесата Бритни Спиърс. Виктор Стоянов и Михаела показаха гама от нежни емоции в румба на фона на "Don't Want To Miss a Thing" на Aerosmith. Олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор изненадващо останаха почти на дъното на класацията, въпреки че миналата седмица бяха на върха. Двамата се впуснаха в ча-ча-ча на един от най-големите латино хитове на Дженифър Лопес.

След селекцията на журито и зрителите в бляскавото шоу останаха десет амбициозни, красиви и влюбени в танците двойки, за които най-трудното тепърва предстои. Какво ги възпламенява, какво ги охлажда и как се подготвят за следващата предизвикателна вечер ще разкрие Станислава Ганчева в петък от 22.30 часа в "Dancing Stars Extra".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.