• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Какво ти дарение?!

Какво ти дарение?!

/КРОСС/ Да дариш, напоследък се превърна в ПР-акция! Да дариш, означава, че с чиста съвест да искаш да направиш добро. Да дариш, това е нещо, което правиш от сърце, да отвориш душата и си и да рискуваш и да отделиш частица от себе си в името на другия!

За седмица се нагледахме на различни популистки акции на много от „лични“, та – „по-лични“ хора. С какво се отличават от другите – обикновените хорица?! Ами… с това, че са успели да заграбят, каквото са могли, и да се правят, че раздават. Нам е нужен съвременен Робин Худ, а не – богаташи, които да хвърлят трохи или помия на тези, които са ги качили на пиедесталите им.

Не се ли замисляте, че за вас тези дарения от 100-200-300 хиляди лева са ощипване по бузката?!

Къде бяхте до вчера?! Кога попитахте някоя болница дали има нужда от нещо?!

Бедният народ събира капачки и дарява за деца и болници в нужда, а вие пиете кръв, человеческа… Сега се сетихте, че има и други хора освен вас на Земята…

По-искрени са помислите на всеки обикновен човек, ушил маска за близък или непознат, по-трогателно е, че някои се погрижиха и за хората в администрацията, която трябва да е на постовете си, по-щастлива ще е бабата, получила продуктите пред дома си, а вие с вашето лицемерие се скрийте! Нам не е нужно да ви ръкопляскаме в 21:00 ч, защото сте ни хвърлили пясък в очите с няколко дребни монетки за вашия джоб! Така ли изкупувате греховете си и измивате лицата си пред обществото?! Помислете за другия! Стига с този ваш популизъм!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

а какво да кажем

за преялите с имане,които 5 пари не дават за никого освен за себе си. Или за онзи глупак,който тича да дарява апаратура в държавна болница,която да си я ползва само той.Да си я инсталира в офиса и там да се обдишва ,с когото иска. Дай, Боже.

22.03.2020 11:18:38

Анонимен

Дарението винаги е ДАРЕНИЕ, дар за обществото или за отделен човек. То е добродетел, и дважди добродетел когато е анонимно. Авторът се е увлякъл в своята ненавист към богатите.

21.03.2020 10:58:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.