• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития на 31 март

Предстоящи събития на 31  март

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 ч. чрез видеоконферентна ще се проведе редовно правителствено заседание.
***
София.
От 10.00 ч. 13-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Георгиев за организиране и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.00 ч. 15-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Райна Бачева за упражняване на принуда спрямо обвиняем, свидетел или експерт и манипулиране на технически записи.
***
София.
От 10.00 ч. 22-ри състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Николай Мечков, Златко Кънев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
ОТ 10.00 ч. 8-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Амир Ал Хусаини и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10:30 часа във връзка с епидемиологичната обстановка в страната, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира онлайн публична среща (пресконференция
***
София.
От 11.00 часа на онлайн платформата на БФБ в Cisco Webex®: https://webex545.my.webex.com/meet/webex ще се състои публично представяне на първия и единствен по рода си в България Green Finance & Energy Centre - think tank за устойчиви финанси и енергетика.
***
София.
От 11.00 ч. 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Симеон Симеонов и други за участие в ръководството на престъпна организация или група.
***
София.
От 13.00 ч. 15-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Сейфелдин Ауда по производство за определяне на общо наказания. ХV НЧД 531/2021
***
София.
От 13.30 ч. 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Никола Балабанов и група за участие в ръководството на престъпна организация или група.
***
София.
От 13.30 ч. 11-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Николов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 14.00 ч. 19-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Михаил Стефанов за престъпления по чл. 108 НК.
***
Видин.
От 14.00 ч. в Медийния център на партера в сградата на Общинската администрация кметът д-р Цветан Ценков ще връчи трудовите договори на новоназначените работници в Общинското предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство".
***
Кюстендил.
От 14.00 ч. в залата на читалище „Братство" Общинският съвет в Кюстендил ще проведе заседание.
***
Ловеч.
От 9.00 ч. в храм „Св. Троица" Негово високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Преждеосвещена св. Литургия.
***
Пловдив.
От 13.00 ч. в зала 7 на Пловдивски районен съд 3-ти наказателен състав ще разгледа дело срещу А. А. М.
***
Пловдив.
От 9.00 ч. в 10 зала на Окръжен съд - Пловдив ще бъде разгледано дело срещу А. Ч.
***
Смолян.
От 13.00 ч. ще се проведе онлайн заседание на Общинският съвет - Смолян.

Парламентарни избори 2021
***
Пловдив.
От 09.00 ч. в индустриална зона „Марица" министърът на икономиката и кандидат за народен представител от листата на коалиция ГЕРБ - СДС за Стара Загора Лъчезар Борисов и Здравко Линкин, председател на Съвета на директорите „Интерлинк Груп" АД, ще положат първа копка за изграждането на високотехнологичен завод за алуминиеви профили за прозоречни решения и фасади. Ще присъстват зам. областният управител Петър Петров, кметът на Община Марица Иванов, кметът на Пловдив Здравко Димитров и зам.-кметът Стефан Стоянов, инж. Пламен Панчев - изпълнителен директор на „Тракия икономическа зона", Йордан Фиданов - управител на „Профилинк" ООД, и Дани Каназирева, водач на листата на ГЕРБ - СДС за Пловдивска област.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.