• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Предстоящи събития в страната за 21 септември

Предстоящи събития в страната за 21 септември

/КРОСС/ *** София

От 10.00 ч 20-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Никола Георгиев, Първан Славчев и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.00 ч. 13-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Светослав Бързанов, Деян Топалски и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.  

От 10.30 ч. 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Петър Първанов, Пламен Атанасов и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

От 10.30 ч. 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Мелиад Фарах, Хасан Ел Хадж Хасан за тероризъм.

От 11.00 ч.10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Андрей Захариев, Исам Натур и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 13.00 ч. 9-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Атанас Попов, Веселин Маринов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

От 16.00 ч. в Княжеската градина ще се проведе Баскетбол 3х3 градскопървенство момичета и момчета до 14 г.

От 17.00 в Княжеската градина ще се проведе Таекуон-До демонстрации и боеве.

От 17.30 ч. в столичния катедрален храм "Св. вмца Неделя" ще се проведе беседа за Господнята молитва "Отче наш".

От 18.00 ч. в Унгарския културен институт ще бъде представен сборникът с пиеси на Габор Гьоргеи „Убийство в експреса“.

*** Бургас 

От 11.00 часа пред ЦДГ "Златна рибка" ще бъде открита паметна плоча при сградата, където се е помещавал щабът на 24-ти пехотен черноморски полк.

*** Видин 

От 10.30 ч. в регионалния пресклуб на БТА във Видин народният представител от ПГ на ГЕРБ Владимир Тошев ще даде пресконференция.

*** Каварна 

От 16.00 часа в заседателната зала на община Каварна ще се състои литературна среща с акад. Георги Марков, Боян Ангелов, Стоян Райчевски, Атанас Звездинов, Петър Андасаров, Иван Гранитски, Панко Анчев и Любомир Котев, които ще представят своето творчество пред жителите и гостите на града.

*** Ловеч  

От 17.30 ч. вблизост до Транспортния мост към кв. „Вароша“ се открива паметник на д-р Васил Радославов.

*** Пловдив

От 09.00 ч. в зала 2 Окръжен съд – Пловдив ще разгледа дело срещу всеки от подсъдимите Иван Х. и Николай Цв. Са търсили неправомерно археологически обекти. 

От 09.30 ч. зала 1 на Апелативен съд – Пловдив ще бъде разгледано дело по жалби на двама подсъдими В. Р. и И.М. срещу наказанията им 15 години лишаване от свобода и 10 години лишаване от свобода.

*** Стара Загора

От 13.30 ч. в северната част на територията на „Руски пазар“, кв. „Три чучура“-юг ще бъде направена символична първа копка за стартиране на проект за „Нова визия и благоустрояване на територията на „Руски пазар“ и разширение на ул.“Капитан Петко Войвода“ град Стара Загора “.

От 19.00 ч. в новата Арт зона, парк „Артилерийски“ – юг ще се проведе благородна инициатива на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров.

*** Тутракан 

От 20.00 ч. в сградата на Община Тутракан държавният глава Румен Радев ще се срещне с ръководството на местната власт.

От 20.30 ч. в парк „Христо Ботев“ президентът Румен Радев ще приеме почетния строй на представителните части на Военноморските сили, след което ще наблюдава тържествена заря-проверка по случай 80-ата годишнина от възвръщането на Южна Добруджа към Отечеството и освобождението на Тутракан.

*** Търговище село Бистра 

От 10.00 ч. в парка до читалището в село Бистра ще се проведе изложение на зимнина.

*** Ямбол 

От 20.00 ч. в Лятното кино на град Ямбол ще се състои прожекция на филмите „Леринската операция и Каймакчалан“ и „Тутраканската епопея“ – трета и четвърта част от документалната поредица на Военния канал „Помни войната 1915-1918“.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.