• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития на 1 март

Предстоящи събития на 1 март

/КРОСС/***
София.
От 10.30 ч. на ул. "Врабча" № 1 ПП Обединени земеделци ще отбележат 142 години от рождението на Александър Стамболийски.

***
София.
От 09.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Красимир Първанов, Венцислав Станков, Виктория Атанасова, Манол Първанов, Светослав Начевски и Владимир Тодоров.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за квалифицирани състави на изнудване срещу Васил Върбанов, Велизар Вълчев, Иван Александров, Марин Костов и Пейо Пеев.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за престъпление по служба срещу Румяна Ченалова.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Димитър Желязков, Йордан Въчев, Радослав Николов, Андрей Андреев и още 9 лица.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за кумилиране на наказанията срещу Елена Иванова, Росица Томова, Олег Ямпоровски, Никола Николов, Веселин Христов и Амир Ал Хусаини.

***
София.
От 10.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Ангел Гошев, Георги Гошев, Весела Гошева, Емил Кючуков и Галя Биберова.

***
София.
От 14.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Атанас Мечев, Борислав Прешелков и Георги Кокалчев.

***
Бургас.
От 11.00 ч. в Районната избирателна комисия представители на ГЕРБ - Бургас ще регистрират листата си с кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори.

***
Бургас
От 14.00 часа в Районната избирателна комисия представители на ПП АБВ- Бургас ще регистрират листата си с кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори.

***
Бургас.
От 14.00 часа в КЦ „Морско казино" ще бъде представена фотоизложбата „Пространствени линии" с автор Евелин Добрев.

***
Враца.
От 09.00 ч. в РИК - Враца ( бул. „Демокрация" №1, ет. 1 ) ще бъде регистрирана листата на кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ - СДС за 06 МИР.

***
Добрич.
От 09.30 ч. в Бизнес - залата на Общината /първи етаж/ ще се проведе брифинг за представяне на Програмата за Националния празник 3 март при спазване на противоепидемичните мерки.

***
Добрич.
От 10.00 ч. в голямата заседателна зала на Общината ще се състои награждаването на отличените от Конкурс „Мартеница ти дарявам".

***
Добрич.
От 18.00 ч. в концертна зала „Добрич" ще се състои празничен спектакъл „Филмови моменти" на Хор „Добруджански звуци" по повод 1 март - Ден на любителското художествено творчество.

***
Казанлък.
От 16.30 ч. на площад „Севастопол" ПП АБВ организира среща с граждани на открито с доц. Атанас Мангъров.

***
Пазарджик.
От 13.00 ч. в Районната избирателна комисия областната структура на ГЕРБ ще регистрира листата си за предстоящите парламентарни избори. Ще присъства вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

***
Пловдив.
От 09.30 ч. в зала 1 Апелативният съд ще гледа делото, образувано по жалба на подсъдимия Т. В. срещу доживотната му присъда, постановена от Окръжен съд - Стара Загора.

***
Пловдив.
От 14.30 ч. в зала 10 Районният съд ще гледа делото срещу А.И.А., обвинена в причиняване на имотна вреда.

***
Русе.
От 12.30 ч. във фоайето на Историческия музей ще бъде открита витрина с първомартенски поздравителни картички.

***
Стара Загора.
От 13.00 ч. на Часовника до Универсалния магазин ПП АБВ организира среща с граждани на открито с доц. Атанас Мангъров.

***
Шумен.
От 11.00 ч. в пресклуба на БТА ВМРО ще представи кандидатската си листа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.