• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

"Български възход" се регистрираха за изборите, Янев обеща диалогичност

"Български възход" се регистрираха за изборите, Янев обеща диалогичност

/КРОСС/ "Сега ще влезем с двойно по-голям резултат - в следващия парламент ще продължим диалога". Това заяви лидерът на "Български възход" Стефан Янев, след като той и екипът му подадоха необходимите документи за регистрация за явяване на изборите на 2-ри април.

"Български възход" внесоха 4092 подписа за регистрацията.

На въпрос дали преговарят с ВМРО той отговори, че разговарят с всички, които искат да разговарят, а утре ще излязат с декларация, в която ще призоват политически партии, граждански сдружения и хора, които имат желание да се включат в усилията им за диалог и внасяне на разум в българския политически живот.

"На българските граждани им е необходима увереност, че политическата класа може да води този диалог в интерес на хората, така че българите да се чувстват горди където и да се намират", заяви още Янев.

В диалог и взаимодейстиве да намерим онези решения, които са в интерес на всички българските граждани. Без диалог няма как да намерим общия тон и общите решения, посочи още той.

"Освен всички кризи, българите се притесняват от липсата на предвидимост в политическия живот. Надявам се нашият пример за диалог да е заразителен и всички партии да тръгнат по този път и в диалога да намерим решенията за българските граждани. Водим разговори с всички, които поискат, търсим конструктивния диалог. Червените линии не водят до нищо добро, трябва да се смирим и да търсим начинът за намирането на баланси и решения, а не да се страхуваме да седнем открито и да говорим. Напротив - ние говорим открито с всички", коментира още Янев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.