• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

DIGITALL разширява присъствието си в Европа

DIGITALL разширява присъствието си в Европа

/КРОСС/ Технологичната компания DIGITALL (която бе създадена при сливането на BULPROS и немската ec4u) стъпва в Полша и открива нов офис във Варшава. С тази стъпка DIGITALL засилва позициите си на европейския пазар, а амбициите ѝ за новооткрития хъб в Полша са локацията да се превърне в един от най-големите центрове на компанията в Централна и Източна Европа (ЦИЕ).

Развитието на дейността на DIGITALL в ЦИЕ е насочено, както към разрастване на екипа и разширяване на технологичната експертиза, така и към навлизане на нови пазари и установяване на партньорства. Като част от плановете си за растеж, от края на 2021 г. DIGITALL активно засилва присъствието си на картата на Европа.

За стратегията за  развитие и управление на  локации, човешки ресурси и привличане на таланти отговаря Йордан Гинев, Chief HR & Supply Chain Officer в DIGITALL. Основният му фокус е определяне и изпълнение на стратегията за развитие на водещите технологични хъбове на компанията с цел ускоряване на растежа ѝ. Гинев има стратегическа роля при набирането на таланти в компанията, като въвежда и управлява програми за привличане на кадри в различните хъбове на DIGITALL.

Под неговото ръководство компанията отвори в рамките на по-малко от година офиси на няколко нови пазара, като Лисабон (Португалия) и Крайова (Румъния), както и разширява дейността си с нови офиси в Женева (Швейцария) и Виена (Австрия).

Във връзка с откриването на полския офис на DIGITALL Йордан Гинев споделя: "Разширяването на дейността ни в Полша е от стратегическо значение за DIGITALL, тъй като ни дава възможност да диверсифицираме технологичната си експертиза и локациите, в които развиваме иновации. Полша е привлекателна дестинация за технологични компании, инвеститори и клиенти, благодарение на чудесната комбинация от модерни технологии, силен ИТ сектор и квалифицирани специалисти."

Компанията стъпва на полския пазар, заради факта, че страната е утвърдена дестинация в технологичната сфера. Полша има един от най-прогресивно развиващите се ИТ сектори в ЦИЕ и се нарежда сред 10-те най-добри дестинации за инвестиции в областта на науката, технологиите, инженерството и математиката (STEM) според последния доклад за преките чуждестранни инвестиции (FDI) за 2021 г. Освен това страната предлага благоприятна среда за развитие на бизнеса и голям набор от квалифицирани и опитни кадри.

Офисът на DIGITALL във Варшава ще доразвива и разширява компетенциите на компанията в областта на бизнес решенията за интеграция и анализа на данни, облачните услуги, както и решенията за управление на процесите по продажби, маркетинг и обслужване на клиенти.  Фокусът на фирмата в Полша ще е върху индустрии като финансови услуги и застраховане, търговия на дребно, потребителски стоки, мода и луксозни стоки, автомобилна индустрия, производство и строителство и други.

Новооткритият офис на  DIGITALL във Варшава ще се ръководи от Богдан-Разван Банцила, професионалист с над десет години опит и доказана експертиза в развитието на нови пазари и привличането на клиенти.

Гинев допълва: „Стратегията за развитие на локациите ни предвижда в бъдеще DIGITALL да разширява новосъздадените технологични хъбове в Португалия, Румъния, Полша, както и съществуващите офиси в България (София, Пловдив, Варна, Бургас). Планираме и стъпване на нови пазари.“

Повече информация за офисите на DIGITALL може да намерите тук

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.