• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Мартин Димитров: Ако разрешим износа на нефтени продукти, има опасност да скочат цените

Мартин Димитров: Ако разрешим износа на нефтени продукти, има опасност да скочат цените

/КРОСС/ Служебният кабинет си прави целенасочено техни интерпретации, без да поиска мнението на тези, които са дали дерогация на България да внася руски петрол. Истината е, че това изключение е териториално, за българските потребители. Идеята не е да продаваме на когото си поискаме субпродуктите на петрола. Ако разрешим износа, има огромна опасност да скочат цените, това каза Мартин Димитров от ДБ пред NovaNews.

"Ако енергийният министър не попита ЕК дали има изрична забрана за износ на нефт с морски транспорт, ще го направим ние чрез евродепутата Радан Кънев", каза още той.

По думите му с хартиен вот ще се върнат променените протоколи. "Връщането на хартиената бюлетина е огромна грешка, която ще има последствия. Ще има скандали с купени гласове, контролиран вот, променени протоколи. Не знам дали ГЕРБ, БСП, и ДПС си дават сметка за тежките обществени последствия. Изборите с машинно гласуване са по-честни. По-малко са купените гласове, по-честно са преброени преференциите, по-малко е контролираният вот. Сега недействителни бюлетини има само в секциите, където няма машинно гласуване", смята Димитров.

Според него ДБ се отличава с постоянство и няма да отстъпи от исканията си за съдебна реформа и нисък бюджетен дефицит. "Правителство на малцинството е решение в зациклилата политическа система. То ще доведе до важните реформи", подчерта Димитров.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Цените със сигурност ще скочат, ако спре износа и рафинерията спре да работи, бре заклета чуждоподлого.

24.11.2022 13:41:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.