• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Емил Димитров: Нормално е хората да не си харесват природата, а където е добра - да искат по-добра

Емил Димитров: Нормално е хората да не си харесват природата, а където е добра - да искат по-добра

/КРОСС/ Всичко това, което в България функционира, е природа. Нормално е хората да не си харесват природата, а там, където е добра, да искат да е по-добра. Оттам идват нападките, че навсякъде около нас е природа - трябва да има виновен, хубаво е да е МОСВ.

Това каза в ироничен стил министърът на околната среда и водите Емил Димитров на брифинг в Народното събрание, след като изброи ресорите на институцията, на която е начело: води, инвестиционни намерения, пречиствателни станции, национални паркове, европейската мрежа "Натура 2000", местообитания на птици, защитени животни, площадки за третиране на суровини и отпадъци, рециклираща индустрия и др.

В този контекст Емил Димитров се оправда, че проблемите в сектора, за които отговаря на най-високо ниво, съществуват от години и решението им не зависи единствено от действията на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и лично от неговото управление.

Димитров беше в Народното събрание, за да отговори първо на въпроси в рамките на т.нар. парламентарен контрол - депутати питат министри от правителството по предварителна заявка.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

доставка на препарати за съдомиялна https://www.supermag.bg/chemistry/preparati-za-miene-na-sudove/Preparati-za-sadomialna

16.09.2020 10:48:51

Анонимен

ЯЗОВИРО да си сложи един камък на врата и да се хвърля във водата, че да не го направят хората....

15.09.2020 15:13:56

Анонимен

Зоро се е разревал, играят му се народни танци..... боклука за това е учил....

14.09.2020 20:51:18

Отивате си мръсници от този свят....

Бойко Борисов и партийната върхушка в ГЕРБ са в състояние на паника. Причината е, че цели структури на партията напускат. Положението е направо трагично. Затова лидерът Борисов се втурва да пътува из страната, за да спасява каквото е останало от местните организации. Това съобщиха напуснали членове на управляващата политическа сила.Сериозен разнобой има и в партиите от коалицията. Международният отзвук за протестите в България, настояванията за оставка на Борисов и главния прокурор Иван Гешев и обявения граждански поход срещу мафията и корупцията в управляващите кръгове, допълнително разклаща ситуацията с кабинета. Положението е по-зле дори от това, което се коментира в средите на протестиращите. Управляващите досега успявали да прикрият някои истини за съотношението на силите власт – опозиция, но има проучвания за вътрешно ползване, които говорят за истинска катастрофа. Оттам и големият страх, че ако се стигне до предсрочни избори и те се проведат честно и по правилата, ще лъсне грандиозния провал на налагания през последните няколко години модел.

14.09.2020 01:57:26

Анонимен

По-тъпа "ирония" не бях чувал и виждал. Българската природа е прекрасна, но за жалост, след "облагородяване" от мутри, изнемогва и на места се превръща в пустиня!

12.09.2020 13:09:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.