• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Discovery Networks снима в България нова поредица за оцеляващи

Discovery Networks снима в България нова поредица за оцеляващи

/КРОСС/ Експертът по оцеляване Джош Джеймс и професионалният готвач Мат Тебът пристигат в България за снимките на един от епизодите на най-новото предаване „Кралете на дивото" (работно заглавие). То трябва да стартира по Discovery Channel в края на 2015 г. Мястото на снимките в България е около Девин, където дуото ще изследва дивата природа. Двамата водещи ще се опитват да оцелеят и да намерят храна, която никога не бихте си представяли да изядете. 

Discovery Networks България организира и специално състезание на страницата си в социалната мрежа Фейсбук, която ще даде възможност на един фен да се срещне лично с водещите на „Кралете на дивото" по време на престоя им в България. Само за два дни постът, анонсиращ играта, достигна до 170 потребители, събра над 2 хиляди харесвания, а близо 200 души се включиха в надпреварата да познаят къде ще са снимките на новата поредица.

България е една от петте страни в света, където ще се снима първият сезон на „Кралете на дивото". Освен околностите на Девин, екипът на Discovery Channel ще посети и непознати кътчета в Мексико, Китай, Борнео и Финландия.

Поредицата „Кралете на дивото", с водещи Мат Тебът и Джош Джеймс, отвежда безстрашното дуо на едни от най-негостоприемните части на планетата, в търсене на храна, която никога не бихте предположили, че може дори да опитате. Истината обаче е, че тези неприятни храни биха спасили живота ви в екстремни условия. Мисията на Мат и Джош е да си набавят пет странни и трудни за улавяне храни, включени в списък, с който разполагат в момента на пускането им в непозната обстановка.

Мат и Джош са тук, в България, за едно приключение, заредено с много хумор, което съчетава истинско оцеляване и понякога неприятни моменти. Тяхната цел е да покажат на зрителите как могат да намерят средства за оцеляване на най-необичайните места и да приготвят нещо апетитно от нещо на пръв поглед напълно негодно за ядене.

Двамата водещи са експерти в областта си и са изцяло отдадени на приготвянето на храна и оцеляването. Оцеляващият, Джош Джеймс, може да се ориентира в обстановката и има познанията как да хване всякакъв вид храна на планетата, годна за ядене. Кулинарният експерт, Мат Тебът, пък има опита и уменията да опише в невероятен детайл колко ужасно за хапване е всяко нещо от менюто им, каква е хранителната му стойност и разбира се - какъв е вкусът му. Дискавъри Нетуъркс Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA) е част от Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), медийната компания номер едно в света, оперираща в платената телевизия, достигайки до общо над 2,5 милиарда абонати в 220 държави. Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 12 канала, като някои от тях са Discovery Channel, TLC, ID Xtra, ID и Animal Planet, успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Discovery Networks CEEMEA излъчва програмите си на 19 езика, гледани от 260 милиона абонати в 105 страни на три континента.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.