• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филм по Discovery Channel

Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филм по Discovery Channel
Discovery Channel търси отговори с “Пандемия: COVID-19“ на 5 април от 21 часа

/КРОСС/ Бързото разпространение на COVID-19, нова форма на коронавирус, се превърна в определящата глобална криза на нашето време. Сякаш за една нощ вирусът промени ежедневието ни и начина, по който взаимодействаме в собствените си общества. Но как стигнахме дотук? И какво може да научим от учените и експертите? Discovery Channel представя нов специален документален филм, търсещ отговори на въпросите, които всички си задаваме - “Пандемия: COVID-19“.

 

„Пандемия: COVID-19

„Пандемия: COVID-19, едночасов документален филм, дава задълбочен поглед върху пандемията от COVID-19, която премина през целия свят в неделя, 5 април от 21 часа по Discovery Channel.

Както мнозина са чували от новините, смята се, че COVID-19 е прехвърлен от животни към хора на пазар в Ухан, Китай. Но как става това? Експертите ще разяснят лечението и предаването му, което първоначално смущава лекари и учени, когато за пръв път са се сблъскали с болните пациенти. Документалният филм ще разгледа и как в рамките на седмици, COVID-19 се разпространи в Китай и извън него, алармирайки здравни специалисти и учени.

„Пандемия: COVID-19“ ще поведе зрителите в битката за овладяване на пандемията с най-новите новини относно как американското правителство планира да тества и лекува пациенти, както и да предотврати по-нататъшно разпространение. Експертите ще разкрият защо COVID-19 е уникален, защо светът е толкова неподготвен за него и какво можеше да бъде сторено различно, за да се овладее разпространението му.

„Пандемия: COVID-19“ ще разгледа ефектите на драстичните мерки, случващи се в Америка, тъй като институциите, училищата и предприятията са затворени, за да предотвратят заразяването. Този навременен документален филм ще хвърли прозрение от онези, които водят борбата за намиране на отговори както и потенциален лек.

„Пандемия: COVID-19“ е продуциран за Discovery Science от ITN. Изпълнителни продуценти на ITN са Иън Ръсел и Сара Джейн Коен, а продуцент е Ник Пауъл. Изпълнителен продуцент на каналите Discovery Channel и Discovery Science е Гретчен Айзъл.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.