• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

ЦСКА и Локомотив Пловдив във финала за Купата на България тази вечер от 19:15 часа

ЦСКА и Локомотив Пловдив  във финала за Купата на България тази вечер от 19:15 часа

/КРОСС/ Отборите на ЦСКА-София и Локомотив Пловдив се изправят един срещу друг във финала за Купата на България, тази вечер от 19:15 часа. "Смърфовете" са настоящият носител на трофея, след като в миналогодишния финал надвиха градския си съперник Ботев Пд с 1:0.

"Червените" пък за последно вдигнаха купата през 2016 година, когато бяха във "В" група. Мачът, както вече стана ясно, ще е пред публика, до 12 хиляди души ще могат да го наблюдават на Националния стадион "Васил Левски".

Стефан Капралов, президент на Професионалната лига, която е организатор на футболната среща, посочи в Сутрешния блок на БНТ, че най-важното е феновете на двата отбора да спазват дистанцията и да не се скупчват. Зрителите на мача ще бъдат настанени през ред и през място. Още при влизането си на стадиона, всички ще бъдат предупреждавани къде да се позиционират, ще има и стюарди, които ще наблюдават как феновете заемат местата си, посочи той. По думите му периодично ще бъде съобщавано и от диктора на стадиона да не се нарушава дистанцията. Мисля, че част от тези мерки ще се спазят. Подготвили сме за феновете маски, които ще бъдат раздавани на входовете, предвиждаме и дезинфектанти. Спазването на мерките, зависи от самите фенове, каза Капралов. Той обяви още, че е разговарял с лидерите на агитките на двата отбора и е получил уверенията им, че проблеми на срещата няма да има.

Ние като едни сериозни млади и отговорни хора, спазваме всички мерки, които ни налага щаб, правителство, в лицето на министъра на здравеопазването. Според мен ще бъде спазена дистанцията. Като вкараме гол - голът си е гол - радваме се, пеем си песните, подскачаме и това е. Ние няма да се прегръщаме, обеща Павел Маринов, говорител на организираните фенове на ЦСКА.

Тръгваме много освободени за този финал, с чиста съвест. Готови сме за битка днес, отбеляза на свой ред Николай Спасов, който е фен на Локо Пловдив. Феновете ни са инструктирани да спазват противоепидемичните мерки. Нямаме никакво притеснение, надявам се хората да тръгнат спокойни. Всичко ще е нормално на самия стадион. Хореографията ни е топ, категоричен бе той пред БНТ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.