• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Доминикана e новата гореща дестинация за българските туристи

Доминикана e новата гореща дестинация за българските туристи

За влизане в страната не се изисква PCR тест, а посещението е подходящо през цялата година

/КРОСС/ След като през последните месеци хиляди туристи от цял свят, включително и българи, избраха да почиват на остров Занзибар, сега като нова топ дестинация за пътуване по време на пандемия се очертава Доминиканската република. Не по-малко екзотична и също толкова гостоприемна, тя привлича вниманието на туристите с олекотените противоепидемични мерки, както и с това, че за влизане в страната също не се изисква PCR тест

В добавка времето в Доминикана е подходящо за посещение през цялата година, а островната страна, намираща се близо до Куба - между Карибско море и Атлантическия океан, има много какво да покаже. Това е например едно от местата, където Колумб за първи път акостира на американска земя. По-късно островът става владение на Франция и през годините неговите брегове са станали свидетели на множество исторически събития. Освен с интересната си история, страната се отличава и с кристално чистото си море, красиви плажове и вкусна храна.

Заради нарасналия интерес към островната държава, българската онлайн туристическа платформа Luxury Discount пусна съвсем наскоро нов пакет "Почивка в Доминикана". Той осигурява на туристите седем дни безопасен престой в горещата туристическа дестинация.

"Целта на нашата дигитална платформа е да помогнем на българите отново да пътуват нормално и безопасно. Вярваме, че пътуването е важна част от нормалния живот и искаме да върнем това усещане сред българските туристи, дори и в условията на пандемия. Още със старта на платформата ние направихме партньорства с подбрани български хотели, в които спазването на мерките за безопасност, както и качественото обслужване са на високо ниво. Добавянето на почивка в Доминиканската република в портфолиото ни ще разшири възможностите на съгражданите ни да пътуват, без да се притесняват от зарази" - споделя Свилен Петков, основател на Luxury Discounts.

Технологичната платформа за пътувания вече стана разпознаваема у нас с кампанията си "Почивка в България", която оказа подкрепа на българския туристически сектор да се възстанови от кризата през първите месеци на пандемията. По-късно нейната инициатива "Безопасна почивка" постави акцента върху безопасните условия за престой в българските хотели.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.