• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

LG предлага лесни решения за повече забавление през зимата със своите високо технологични аудио решения

LG предлага лесни решения за повече забавление през зимата със своите високо технологични аудио решения

/КРОСС/ Не бихме казали, че зимата е сезон без възможности за забавление и ангажиращи активности, но определено през този период те не са навсякъде и понякога се налага сами да ги потърсим. Високо технологичния свят, в който живеем обаче ни дава много и различни начини да се оттървем от скуката и да повдигнем настроението си дори в най-обикновените моменти от ежедневието, превръщайки ги в нещо специално. Като еквивалент за висококачествен звук „LG аудио" предлага широк спектър от продукти, подходящи за всеки момент от деня – независимо дали работим, празнуваме, или се придвижваме извън дома. Благодарение на високото им качество, всеки тон завладява потребителите в нови изживявания и превръща ежедневието в непрекъснат музикален спектакъл.

Ако търсите начин да раздвижите малко деня си, LG подготви кратки съвети за това как да го направите най-лесно.

Снежно бягство в планината

Разбира се, пред камината на уютна къщичка за гости – а снегът остане приказен пейзаж зад широките прозорци. Със сигурност описахме картина, която е мечта или традиция на много хора. Независимо дали в компанията на семейство и приятели, или романтика за двама, екскурзията в планината е изключително релаксиращо, изпълнено с красота, емоции и спокойствие. Изживяването там обаче може да бъде още по-приказно и специално – с преносимия високоговорители LG XBOOM360 модел RP4BE. За разлика от конвенционалните говорители, където звукът може да се разпредели неравномерно в пространството, благодарение на патентованата технология на LG за оптимална структура на рефлектора, звукът при XBOOM360 се разпръсква по-далеч във всяка посока. Това означава, че звукът ще се чува с еднакво качество независимо колко далеч сте от източника. С качествено озвучена хижа, всяка почивка ще качи забавленията на следващо ниво. 

Парти вкъщи

Зимата не означава край на купоните. Но дава възможност те да се пренесат у дома, в уютна и позната обстановка, където се съобразявате само с личните си предпочитания. Решението за DJ на купона също е лесно – за завладяващо аудио изживяване, саундбар решенията на LG се свързват лесно и удобно с LG смарт телевизора на потребителя. Те са проектирани да подобряват безпроблемно характеристиките на телевизорите LG и да се съчетават перфектно с тях. Иновативната AI технология дава възможност на саундбара да анализира любимото съдържание на потребителя и да предостави по-чист и по-добър звук. Всички обичат хубавата музика и тя е основа за доброто настроение на партито. Затова, благодарение на саундбар системата на LG, домашният купон ще достигне нови нива, а домакинът ще бъде провъзгласен за истински DJ. 

Разходка в града

Не си мислете, че за доброто настроение е необходимо всеки ден да планирате различни активности у дома или навън. LG аудио предлага решение за всеки момент от ежедневието и може да повдигне настроението на потребителите дори при разходка в града – по работа, по време на пазара за коледни подаръци, или за малко релакс след напрегнат ден. През студените месеци всички се обличаме малко повече и най-удобни в това време без съмнение са безжичните слушалки. LG TONE Free осигуряват ясен и обемен звук без значение къде сте. Благодарение на качественото възпроизвеждане, потребителите могат да се потопят изцяло в това, което слушат  и дори да забравят, че носят слушалки. Функцията му за безопасност е изключително полезна – само с едно докосване до слушалките потребителят може да чува всички звуци наоколо. Този режим е полезен за бърз разговор, прослушване на съобщение в обществения транспорт или пресичане на улица. Той представлява по-удобен и безопасен начин за слушане на музика, който ще разнообрази дори рутина като разходката навън.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.