• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна незабавно

Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна незабавно

/КРОСС/ Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обвини в държавна измяна ръководството на ПП-ДБ. Повод е изявлението от снощи на съпредседателя Кирил Петков за записи от разговори, които депутатът Радостин Василев възнамерява да изнесе днес на пресконференция.

В декларация от парламентарната трибуна Костадинов настоя за нови предсрочни избори като единствено възможно решение за изход от политическата криза: "Има една фраза, за която Радостин Василев твърди, че се приписва на Кирил Петков: "Вече са уговорени бъдещите председатели на службите с посланиците". Когато има такова изречение, това означава, че имаме крупна държавна измяна; Имаме крупно национално предателство; Имаме престъпление по глава 1 от Наказателния кодекс. Най-доброто решение, което в момента може да се случи за излизането от т.нар. "политическа криза", защото това не е криза, това е очистителен процес, са новите избори".

Лидерът на "Възраждане" коментира и във фейсбук профила си, като написа: "Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна незабавно! Ръководството на ГЕРБ също, но за цялостно творчество!".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Коцко,ти трябва да бъдеш екстрадиран при Путкин и то немедленно !

03.06.2023 05:37:14

Фрог нюз

Накратко: Следват арести. Кои са в списъка? . Искането за сваляне имунитета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е само интродукция към това, което предстои. Следващата крачка е неговото задържане. Това ще стане веднага, щом бъде гласувано свалянето на депутатския му имунитет. БСП, ДПС, ИТН и „Възраждане“ вече са готови да гласуват за свалянето на имунитета. Някои от тях го обявиха публично. Знаково в това отношение бе емоционалното изказване на Мустафа Карадайъ, че първите две коалиции – ГЕРБ-СДС не трябва да съставят редовно правителство. Освен арест за Борисов, се готвят обвинения и задържания на министри от неговите три кабинета. От енергетиката, през милионите в магистралите до Руски/Турски поток. Няма да бъдат подминати вършалите в МВР и службите. Важни фигури в ГЕРБ вече са дали знаци, че са готови да свидетелстват срещу своя лидер, за да спасяват себе си. В ГЕРБ са наясно за кои хора става дума. Ще бъдат ударени и лица от приятелския кръг на Борисов, заради съмнителни сделки, обществени поръчки, пране на пари, неясен произход на милиони в чужди банки и скъпарски имоти. Ще бъдат повдигнати обвинения и на политици, които досега са се считали и все още са считани за недосегаеми. Вторият етап от тази прокурорска офанзива ще засегне близкият кръг около президента Радев. Този път задаващите се действия не са по решение или хрумване на главния прокурор, президентството или на кукловоди от задкулисието. Самото задкулисие е на мушката. Което е знак за всеки интелигентен човек да се замисли за взаимодействията с партньорските държави в НАТО, ЕС и техните служби.

31.05.2023 14:16:11

Анонимен

A защо Радев да свиква КСНС, за да легитимира предателите?А този с дългата пишка вероятно ще праща в Бухенвалд?

30.05.2023 19:50:23

Анонимен

Късата пишка и в Белене ще ги прати, ако може, нали така е казал другаря Сталин....

30.05.2023 15:47:09

Анонимен

РАДЕВ НЕЗАБАВНО ДА СВИКА КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! ЗАЩО СЕ КРИЕШ КАТО МИШОК, РАДЕВ, ЗАЩО ОТКАЗВАШ?! КОПРИНКОВЦИ ЛИ ТЕ УЧАТ? СТРАХ ТЕ Е ОТ ПОТРЕСАВАЩИТЕ ФАКТИ, КОИТО ЩЕ ИЗНЕСАТ НА СЪВЕТА СЛУЖБИТЕ ЛИ? ВОЙНА Е, РАДЕВ! НИЕ СЕ БИЕМ С МАФИЯТА, ТИ СИ ЗАВИРАШ ГЛАВАТА В ЗАДНИКА!

27.05.2023 21:15:47

Анонимен

Абе, те ли са само?

26.05.2023 16:47:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.