• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Wizz Air временно възстановява полетите си от София до Дубай

Wizz Air временно възстановява полетите си от София до Дубай

/КРОСС/ Wizz Air обяви, че временно възобновява маршрута си София - Дубай. Превозвачът ще пренасочи оперативния си капацитет от международното летище в Абу Даби към Дубай. Решението е временно и е резултат от засиления туристически интерес към пътуванията до Дубай и затягането на националните рестрикции в Абу Даби.

От 15 февруари 2021 г. маршрутът София - Дубай ще се изпълнява веднъж седмично, докато от 1 март честотата ще бъде удвоена до два полета седмично. Местата по маршрута вече са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение на WIZZ на цени от само 97.99 лв.**.

Без значение дали планират бизнес пътуване или почивка в Дубай, Wizz Air силно препоръчва на пасажерите да прочетат и спазват всички национални и международни разпоредби за безопасност. Туристите, пътуващи от България до Дубай:
- Трябва да представят валиден отрицателен сертификат за PCR тест за COVID-19, направен не повече от 96 часа преди заминаване.
- Сертификатът трябва да е за тест за полимеразна верижна реакция (PCR). Други сертификати за тестове, включително тестове за антитела и комплекти за домашно тестване, не се приемат в Дубай.
- Ако си правите тест непосредствено преди полета, трябва да носите на летището официален хартиен сертификат на английски или арабски, за да се чекирате - SMS и дигитални сертификати не се приемат.
Пълните правила за пътуване до Дубай могат да бъдат открити тук.

Тази новина идва заедно с новата ера на безопасни пътувания, като Wizz Air бе сред двигателите за рестартирането на индустрията, като бе сред първите авиокомпании, които казаха „да" на летенето и прилага строги здравни и хигиенни мерки за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията съдържат мерки за физическа дистанция, осигуряват ултра чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.