• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Излиза документален филм за Джанет Джаксън

Излиза документален филм за Джанет Джаксън

/КРОСС/ Излиза документален филм за Джанет Джаксън, в който тя разказва своята история по решителен и безкомпромисен начин. От първо лице и с отворено сърце.

"Janet Jackson" - документалният филм от две части, обхващащ кариерата на певицата е с премиера на 28 -ми януари. В социалните мрежи тя публикува трейлъра на продукцията. Клипът включва части от интервюта с Миси Елиът, Марая Кери, Джанел Моне, Теяна Упи Голбърг, Пола Абдул и Самюъл Джаксън - които говорят с възхищение за емблематичната кариера на иконата. Датата на излизане на първата част от филма ще бъде на 40-ата годишнина от едноименния дебютен албум на Джаксън от 1982 г.

Четиричасовата документална лента се подготвяше в продължение на пет години и включва невиждани досега кадри от професионалния и личния живот на Джанет. Освен едни от най-вълнуващите ѝ изпълнения през годините, в него ще видим и изключително важни моменти за звездата като този, когато загубва брат си майкъл и момента, в който става майка.

В документалния филм неизменно ще бъде засегната и скандалната тема, която бе наречена "Nipplegate". Става дума за шоуто по време на Super Bowl от 2004 г., в което Джъстин Тимбърлейк дръпна част от горнището на Джанет и по този начин се разголи гръдта ѝ пред зрителите. От този инцидент изпълнителката също понася тежестта на критиките и за известно време не се появява по събития . „Това е истината. Вземете я или я оставете. Обичайте или мразете“, казва Джанет в клипа.

Филмът е режисиран от Бен Хирш.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.