• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Джони Деп се завръща като Джак Спароу

Джони Деп се завръща като Джак Спароу

/КРОСС/ Холивудската звезда Джони Деп се завръща в най-емблематичната си роля. 59-годишният актьор ще се снима в шестия филм от поредицата "Карибски пирати" - пет години след предишното приключение на капитан Джак Спароу, пише в. "Сън". Според публикацията името на Деп фигурира в списъка на актьорите и техническия персонал, извикани за участие в снимките на филма.

Изданието пише още, че пробните снимки за продукцията, чието работно заглавие е "Ден в морето" (A Day At The Sea), ще започнат през февруари във Великобритания. Отбелязва се също, че проектът е на ранен етап и все още не се знае кой ще режисира новото приключение. Известно е обаче, че изпълнителен продуцент ще бъде Брус Хендрикс, който участва в създаването на първите три филма.

Петте филма от поредицата "Карибски пирати", първият от които излезе на екран през 2003 г., са донесли над 4,1 милиарда долара в международния бокс-офис, а самият Джони Деп е спечелил над 240 милиона долара от тях. Бъдещето на Деп във франчайза беше поставено под въпрос, след като бившата съпруга на актьора Амбър Хърд го обвини в домашно насилие. През юни тази година съд във Вирджиния постанови, че твърденията на Хърд са клевета.

Българските фенове на Джони Деп догодина ще могат да го видят освен в новата лента и на живо в София. След като през 2010 г. се разнесе мълвата за посещение на актьора Spirit of Burgas, където в същия ден пееха "Продиджи" и проваления от коронавируса негов концерт през 2020 г., падналата и реабилитирана от съда кинозвезда все пак ще пристигне у нас.

Това ще се случи на 12 юни 2023 г. - три дни след 60-ият рожден ден на "карибския пират", когато на сцената на "Арена София" ("Арена Армеец") ще излезе групата Hollywood Vampires. Създадената през 2015 година група включва още рокветерана Алис Купър и китариста на "Аеросмит" Джо Пери. Към турнето, част от което е шоуто в София, ще се присъедини и китаристът на Алис Купър, Томи Хенриксен. Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с участието на гост-музиканти от ранга на Пол Маккартни, Слаш и Брайън Джонсън (AC/DC).

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.