• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Джони Деп продаде свои картини за 3,6 милиона долара

Джони Деп продаде свои картини за 3,6 милиона долара

/КРОСС/ Джони Деп определено не си губи времето след съдебния триумф над бившата си съпруга Амбър Хърд. Тя се опита да го унищожи с брутални и недоказани обвиненя в сексуално насилие и тормоз, Деп я осъди за клевета и сега тя му дължи над 10 милиона долара, които няма как да плати, а според някои източници почти сигурно ще обяви фалит. Джони пък издаде музикален албум, снима се в китайска реклама, а преди дни разпродаде свои картини и направи 3,6 милиона долара за няколко часа, съобщи „Труд бг“.

Джони Деп изненада феновете си с дебютна колекция от свои картини в британска галерия. Платната са в поп-арт стил и на тях Джони е изобразил свои колеги от шоубизнеса и поп-културни икони като Кийт Ричардс, Елизабет Тейлър, Ал Пачино, Боб Дилън и др.

От галерията Castle Fine Art обявиха, че с удоволствие са подписали договор с “критическия признатия актьор, музикант и певец”.

Едва 20 минути след първото официално съобщение за нахлуването на Джони Деп в света на изобразителното изкуство и сайтът на галерията е бил пред срив от наплива на купувачи. Много фенове се оплакаха, че нямат достъп до разпродажбата.

Дебютната колекция на звездата от “Карибски пирати” и “Страх и омраза в Лас Вегас” се казва “Приятели и герои” и вече е окончателно разпродадена.

От галерията съобщиха, че това е най-бързо разграбената им колекция. “Всички произведения бяха изкупени за часове”.

Джони Деп е изтъргувал всичките 780 принта за общо 3,65 милиона долара. “За Джони Деп изкуството е било винаги спътник.

Преди актьорската игра и преди музиката, рисуването е било инструмент за неговата креативност”, написаха още организаторите на неговата първа разпродажба.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.