• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Новoто UPS устройство революционизира управлението на захранването в ИТ сектора

Новoто UPS устройство революционизира управлението на захранването в ИТ сектора
Иновативният UPS съчетава компактност, икономичност и киберсигурност и е вече достъпен на пазара в региона на Европа, Близкия Изток и Северна Африка.

/КРОСС/ В светлината на бързо развиващите се технологии и постоянното нарастване на нуждата от надеждно електрозахранване, Eaton - иновативният лидер в интелигентното управление на захранването, представи своята последна UPS иновация - Eaton 93PX. Този нов продукт обещава да преобрази начина на захранване на важно ИТ оборудване.

Новият Eaton 93PX UPS предлага висока ефективност и иновативен дизайн, които го правят идеален за ИТ, индустриални, производствени и медицински приложения. Захранващите модули могат да бъдат интегрирани в 19-инчов ИТ рак, като това дава възможност за по-голям капацитет за основно ИТ оборудване. Устройството позволява паралелна работа, което осигурява висока надеждност и възможност за повишаване на мощността. Освен това, Eaton 93PX UPS е оборудван с интуитивен голям сензорен екран, който се завърта автоматично, за по-лесно управление.

Oсвен със своя гъвкав и модерен дизайн, устройството се отличава и с изключителна икономичност благодарение на технологичните разработки на Eaton, сред които системата за съхранение на енергия (ESS). Единичният фактор на мощност позволява на UPS-а да захранва повече сървъри от конкурентните му продукти, като същевременно намалява консумацията на електроенергия за охлаждане, осигурявайки висока икономия на годишните оперативни разходи.

С интелигентния си софтуер и съвместимост с водещи софтуерни решения за виртуализация, Eaton 93PX UPS позволява на потребителите да наблюдават, управляват и оптимизират използваната от тях електроенергия с помощта на интегрираните интелигентни функции и връзката с пакета Brightlayer. Новият UPS продукт е създаден за работа в различни среди и се отличава с издръжливост, което го прави подходящ за широк спектър от приложения.

За да подсигури и високо ниво на киберсигурност, Eaton 93PX UPS се предлага с решението Cyber Secured Monitoring, което осигурява бърз отговор при неизправности и предоставя пълни отчети за производителността на UPS.

С този нов продукт, Eaton представя иновация, която преобразява начина, по който компаниите се снабдяват с надеждно електрозахранване.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.