• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Най-компактната тонколона на LG предлага изключителен звук на любителите на киното и музиката от цял свят

Най-компактната тонколона на LG предлага изключителен звук на любителите на киното и музиката от цял свят

Перфектна за малки пространства, LG Eclair се отличава с потапящ Dolby Atmos звук и силен бас с ниска вибрация

/КРОСС/ LG Electronics (LG) обяви лансирането на тонколоната LG Eclair (модел QP5), най-компактният модел досега. Продажбите на продукта стартират от пазара в Северна Америка, а след това и от други региони по света. Като носител на наградата CES Innovation Award за 2021 г., тази тонколона е изключително подходяща за съвременния начин на живот, благодарение на елегантния си компактен дизайн, който се вписва добре в ограничени пространства, като същевременно доставя завладяващ звук.

Въпреки компактните си размери, LG Eclair осигурява мощна производителност с поддръжка на Dolby Atmos® и DTS: X, като същевременно не притеснява хората в съседните помещения, благодарение на ниския си вибрационен басов субуфер. С размери само 296 x 59,9 x 126 мм - едва една трета от ширината на най-малката досега 3.1.2-канална тонколона Atmos на LG, SP8YA - LG Eclair се отличава с изтънчен овален дизайн и плат от трико в класически черен или бял цвят, които се съчетават безпроблемно с всеки съвременен интериор .

Усъвършенстваната, 3.1.2-канална система на LG Eclair с безжичен субуфер използва настройката и технологията на Meridian Audio, за да осигури изключителни детайли и пространственост. Технологията Meridian's Horizon смесва двуканално стерео съдържание в завладяващо многоканално аудио, за да достави по-широка звукова сцена за наистина потапящо изживяване при слушане с тонален баланс, който е автентичен с оригиналния запис.

LG Eclair предлага подобрено изживяване при гледане, благодарение на 4K поддръжка, която позволява на зрителите да се насладят на зашеметяващо 4K и HDR съдържание, включително Dolby Vision в своите любими стрийминг услуги. Нещо повече, адаптивният LG AI Sound Pro анализира възпроизвежданото съдържание и автоматично прилага най-добрите настройки на звука в зависимост от това на кой жанр съдържание се наслаждава потребителят, независимо дали това са новини, музика или кино.

LG Eclair не просто кара звука да оживее, но също така е проектиран с мисъл за удобство, изисквайки по-малко кабели, без да се жертва качеството на звука. Това е възможно, тъй като подсилената поддръжка на аудио връщащ канал (eARC) позволява предаване без загуби на 5.1-канален, 7.1-канален и потапящ звук като Dolby Atmos и DTS: X на съвместими телевизори. Притежателите на LG телевизори от 2021 г, също могат да се възползват от автентичен и чист звук с TV Sound Mode Share, който съчетава процесорната мощ на най-новите α (Alpha) AI процесори на LG и AI Sound Pro, за да разкрие богати нюанси от източника на съдържание.1

Освен звуковите характеристики, LG създава Eclair не само за да подобри изживяването у дома, но и за да намали въздействието му върху околната среда. Това усилие води до признаването на LG Eclair като екологичен продукт от SGS Société Générale de Surveillance SA в Швейцария.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.