• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

По-голяма енергийна ефективност за уредите за дома с LG INVERTER LINEAR COMPRESSOR™

По-голяма енергийна ефективност за уредите за дома с LG INVERTER LINEAR COMPRESSOR™

/КРОСС/ Енергийната ефективност е заложена дълбоко в ценностите на LG при разработването на нови и подобряването на вече съществуващите линии продукти. Компанията се гордее с иновативни технологии, които превръщат домакинските уреди в ново поколение интелигентни помощници, които улесняват ежедневието на потребителите по множество различни начини.

Когато говорим за хладилници, Inverter Linear Compressor™ е технология, която поддържа по-добра свежест, охлажда по-бързо и спестява от сметката за електроенергия на домакинството. А по-ниската употреба на електричество означава и много по-малко вредни емисии, които уредите на LG да изпращат в атмосферата. Тук говорим за 18% повече икономия в сравнение със стандартните компресори. Посоката за енергийна ефективност е консистентна за компанията, която полага големи усилия, за да изпълни ангажимента, който поема за защита на околната среда и да затвърди отличието ENERGY STAR® Partner of the Year, което LG получи за девети път през 2022.

Освен че са в полза на природата, технологичните иновации, които LG прилага в разработването на новите си модели хладилници, правят продуктите максимално ефективни и полезни за своите потребители. LINEAR Cooling™ например намалява флуктуациите на температурата и задържа свежия вкус и мирис на продуктите до 7 дни.

По-добрата производителност и ефективност на моделите подсигурява и по-дългия им живот в домакинството. Инверторните процесори идват с 10 години гаранция и превишава изискването за 20-годишна експлоатация на продукта.. 7% по-малко шум от конвенционалните процесори е още една добавена стойност от иновативната технология.

Повече за новите модели хладилници от LG можете да откриете тук: https://www.lg.com/bg/elektrodomakinski-uredi/coretech/refrigerator

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.