• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Hyundai Kona е модернизиран

Hyundai Kona е модернизиран

/КРОСС/ Kona е бестселърът на корейския автомобилен производител Hyundai. Сега кросовърът SUV идва на пазара в цялостно обновена версия. Освен това компактният модел ще бъде оборудван малко по-щедро. Нововъведенията включват два 12,3-инчови панорамни дисплея, дигиталния ключ за превозно средство (Digital Key 2 Touch) и Connected Car Navigation Cockpit (ccNC) с нова софтуерна платформа, включваща ново оформление за кокпита и навигацията.

Новата Kona може също да обработва актуализации по въздуха (OTA). По този начин не само ще получава актуализации на софтуера и навигацията, но може също така да актуализира контролния блок, без клиентът да ходи до сервиза.

Новата Kona е увеличила дължината си със 145 милиметра до 4,35 метра. Благодарение на междуосието, което е увеличено с 60 милиметра до 2,66 метра, автомобилът сега предлага едно от най-добрите вътрешни пространства в своя клас - 77 милиметра повече място за краката и единадесет милиметра повече място за главата отзад от преди.

Клиентите вече имат избор между два бензинови варианта и пълен хибрид (HEV). Бензиновите двигатели се предлагат с предно и задвижване на четирите колела, както и с механична шестстепенна скоростна кутия и версия със сдвоен съединител и седем предавки (7DCT). Хибридният вариант е с шест предавки (6DCT).

Налични са четири линии оборудване - Select, Trend, Prime и N Line. Дори Select е доста богато оборудван при начална цена от 26 900 евро - 16-инчови алуминиеви джанти, навигационна система с 12,25-инчов сензорен екран, DAB + радио с шест високоговорителя, интеграция на смартфон чрез "Apple CarPlay" и "Android Auto".

Ценовият диапазон достига до 44 250 евро - за моделите Prime и N Line има озвучителна система "Bose", стъклен люк (700 евро) и покритие на покрива в черно (600 евро) като общи екстри. Разликата е в опаковките. При Kona Prime седалките могат да бъдат усъвършенствани с пакет за 1500 евро с кожена тапицерия, функция за отпускане на седалките на водача и предния пътник, вентилация за предните седалки, отопление за задните седалки и функция за памет за регулиране на седалката на водача. Клиентите на N Line получават това и пакет за помощ заедно в пакета Ultimate за 2200 евро - с две разлики: кожената тапицерия е комбинирана с алкантара и има дигитален автомобилен ключ, който водачите на Prime вече имат като стандарт.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.