• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Betfair ще стане истински гигант в сделка за над 6 милиарда

Betfair ще стане истински гигант в сделка за над 6 милиарда

/КРОСС/Нов гигант в букмейкърския свят ще се роди във вторник, когато започват да се продават акциите на обединилите се Betfair и Paddy Power.

Сливането между двата букмейкъра е на стойност над 6 милиарда долара и така новосформираната компания ще остане само зад Bet365 по приходи в целия свят.  Paddy и Бетфеър съобщиха миналия август намерението си да създадат най-голямата компания за залагания и игри в света с комбиниран приход от над 1.1 милиарда паунда. Според специалисти, всъщност новият гигант ще е по-голям от Bet365, тъй като магазините на Paddy не се смятат в сравненията между двата букмейкъра. От Paddy пък очакват приходи от 180 милиона паунда за 2015 година. В новата компания акционерите на Paddy ще държат 52 процента от капитала, докато Betfair ще се задоволят с 48 процента.

Междувременно промоциите за спортни залози на страницата на Betfair продължават с пълна сила. За реализиран кеш аут от минимум три заложени мача в колонка, ще получите 100 процента бонус. Става дума за бонус до 25 евро върху печалбата, която сте регистрирали при затваряне на залога. Така, ако с 2 евро, сте имали 27 евро печалба, ще можете да затворите залога и да вземете пълния бонус.

Друга интересна промоция е залагането на поне 5 срещи в права колонка без залози на живо. Ако познаете 4 от тях и само един Ви издъни, Betfair ще Ви възнагради с до 25 евро в безплатни залози. Всеки ден може да печелите по 4 такива бонуса, стига да уцелвате наистина така, че да губите само един мач. При позната колонка, промоцията не важи, както и при над 1 сбъркан знак.

Продължаваме с промоциите и един доста любопитен такъв. Betfair ще ти даде шанс да удвоиш коефициента си от залог на първи голмайстор в дадена среща от Висшата лига или Ла Лига. За целта трябва той да се разпише с глава и така вместо например 10 коефициент, ще реализираш 20, което подплътено с един стабилен залог, би могло да ти донесе огромна печалба. Ако пък случайно познаеш първи голмайстор, но той не вкара с глава, ще се поздравиш с оригиналния коефициент, който все пак няма да е никак лош.

Но промоциите продължават. Редовно има двубои с увеличен коефициент за фаворитите, като последните примери са 5 коефициент за Арсенал срещу Саутхемптън и също толкова за Манчестър Юнайтед срещу Стоук. Тази оферта важи само за нови клиенти, но е доста изгодна. Освен това, за всеки гол на „артилеристите" или Юнайтед, букмейкърът ще добавя по 2 евро в сметката Ви до максимум 10 евро или 5 гола.

В заключение можем да очакваме, че след обединението на Betfair и Paddy, промоциите не само ще се запазят, а дори ще се увеличат. Новият играч на пазара ще може да предлага още по-добри условия за клиентите си, от което абсолютно всички биха били доволни.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.