• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Лицемери!

Лицемери!

/КРОСС/ Йорданка Фандъкова, Херо Мустафа и Александър Оскар изчистиха свастики на ъгъла на ул. "Оборище" и бул. "Васил Левски". За целта използваха специални препарати и четки, съобщава БТА.

Защо не изчистиха и Братската могила, и паметника на воините, сразили нацизма и премахнали неговата символика в Европа и света - този на Съветската армия?

Паметници, "украсени" със свастики от горките украински бежанци, към които горните официални лица се отнасят с толкова дълбока почит и уважение.

Явно свастиката, изобразена върху антифашистки паметник, за Вас е просто "оригинална хореография", авторите на която са млади, умни, красиви и будни младежи - така ли?

В любимата на всеки либерал и демократ Украйна тази символика е широко разпространена и се приема за напълно нормална! Това е страна в Европа, където рожденият ден на Степан Бандера е официален празник и властите системно и открито призовават за "изтребление" на част от населението, само защото има руско самосъзнание. Вземете препарати и отскочете да поизчистите и в Киев малко, че диктаторът Путин ще Ви изпревари и ще изчисти преди Вас, но не с четка и веро, а с друг инструментариум.

Видяхте ли си "съюзниците", които изпълзяха от "Азовстал" как са нашарени? И тях поизтъркайте.... Или според Вас всеки, който демонстрира омраза към руския народ и изразява намерение да го "изтреби", е приемлив "демократ" и това не се счита за език на омразата.

Сигурно предстои, в крайна сметка, и Хитлер да бъде реабилитиран и обявен за "герой", който се е борил срещу руските имперски амбиции, спасявайки Европа от източните варвари, но за голямо Ваше съжаление не е успял. Но пък сега новите "герои на Украйна", верни и предани последователи на блестящите идеи на Третия райх, ще изправят тази историческа и фактическа "неправда"! Явно за това любимата кметица на София кръщава на тях улици и площади и заедно с верните си съратници от общинския съвет водят града ни към светли бъднини.

Г-жа Фандъкова като е толкова загрижена за езика и символиката на омразата и демонстрира такова "отвращение" от завръщането на нацистката идеология и нейните знаци и символи, да махне украинския флаг, който е развяла на фасадата на Столичната община.


Източник: Дума

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Българските градове ги разориха американските и английски самолети по призива на Чърчил да превърнат София в картофена нива, чиито летци имат и паметник. Изнесените български кожухчета не спасиха германците край Сталинград. Колко десетилетия България плащаше репарации на Гърция, с които хранеше 6-и американски флот.

30.05.2022 00:15:24

Анонимен

Вън паметниците на съветската окупационна армия разорила българската държава!

29.05.2022 22:35:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.