• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Лавров: Отношенията с ЕС деградират не по вина на Москва

Лавров: Отношенията с ЕС деградират не по вина на Москва

/КРОСС/ Отношенията между Русия и ЕС продължават да деградират не по вина на Москва, заяви руският министър на външните работи Сергай Лавров. В изказването си към участниците във форума „Потсдамски срещи" той подчерта, че европейският бизнес продължава да търпи сериозни загуби.

„През последните години отношенията между Русия и Европейския съюз продължават да деградират и то не по наша вина. За съжаление, колегите от ЕС в стремежа си да си осигурят едностранно предимство за сметка на други, направиха недалновиден избор в полза на логиката „господар - роб", в полза на архаичните геополитически игри с „нулева печалба", в полза на създаването на нови разделителни линии", каза министърът.

Това включва подкрепата на антиконституционния въоръжен преврат в Украйна, въвеждане на едностранни незаконни санкции срещу Русия, унищожаването на многостепенната система за диалог Москва - ЕС.

В резултат на това европейският континент се сблъска с мащабна криза на доверието, а европейският бизнес, включително и германският, търпят сериозни загуби, заяви Сергей Лавров.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Като се замисли човек, какво добро, освен техника и наука, дойде от Запад ??? Войни, грабежи, кражби и разорение на народи и общества. При войните използваха атомно и химическо оръжие. Хибридните им войни никога не са спирали - икономичеки, идеологически, информационни, пропагандни, културни, с една единствена цел - да са на върха на хранителната верига на Земята, за сметка на всички други народи. От Запад дойдоха и политическите учения като комунизъм и още по-страшното либертаризъм - целящо обезличаване на народите, обществата и държавите им за да могат глобалните крадливи корпорации да правят каквото си искат, когато си искат и където си искат из Земята. Част от либерастките трикове е сриване на семейството с юридически и други фокуси като гей-паради, гей-сватби, гейсватбари... Западните новоколониални фокуси не спират, невдяващите Западняци все още не проумяват че Китай е 2 пъти колкото САЩ, Европа и Русия взети заедно. и вместо сътрудничество, Запада натика Русняците към Китайците... Това вече е западна инерция и папаглщина... пълна безмозъчност

18.11.2020 19:43:58

Анонимен

Запада не се е оттърсил от колониалното си мислене. Забогатяха за сметка на Западните колониални напествия по всички посоки на Земята, довели до убийствата на милиони хора. Други бяха гонени и хващани като животни и превръщани в роби. Това поведение продължава по нов колониален начин. Пример сме самите ние едни от най-богатите златни находища в Европа са у нас - завладени са без война, с политико-икономическо-юридически фокуси - дадени са на концесия около 1% (Челопеч). това ако не е грабеж..облякан с демократични лозунги -- новия фокус на колониалистите.

18.11.2020 19:32:25

До Европейският парламент

Имейли с видеото как евродепутатът Ангел Джамбазки, спасен наскоро от ББ и Гешев да влезе в затвора заради каране в дрогирано-пияно състояние, хвърля бомбички и полива с маркуч протестиращите пред централата на ВМРО тази вечер бяха пратени от български граждани до всички 705 негови колеги в Европейският парламент.Те бяха уведомени, че този античовек за жалост понякога работи с тях и че е част от управляващите в България: Пълният текст на писмото е следният: "Уважаеми евродепутати, в приложеното видео можете да видите как вашият колега Ангел Джамбазки, член на групата на Европейските консерватори и реформисти хвърля бомбички по протестиращите под прозореца на партията в София, която представлява, както и ги залива с вода от маркуч. Случката е от 16.11.2020. Този човек понякога работи с Вас. Той е част от управляващите в България! Извинявайте, няма да повторим грешката." Всъщност какво точно се случи снощи? Джамбазки поливаше с огромен маркуч и замерваше произволно хора с пиратки от прозорец на централата на тези псевдопатриоти. А тази нещастна карикатура се води евродепутат. На този пълен олигофрен и антиевропеец, европейските данъкоплатци му плащат огромна месечна заплата в размер на около 30 хиляди евро! Но от случилото се произлиза и една добра новина – наркоманът със съмнителни наклонности Джамбазки отвори сезона на пиратките. Което всъщност означава, че ако на този катил прокуратурата не му повдигне обвинение, то всеки гражданин на Република България може да се чувства напълно опълномощен да хвърля пиратки по лумпените от ВМРО, НФСБ и ГЕРБ и да остане безнаказан. Зъб за зъб, пиратка за пириратка, нали така?

18.11.2020 02:41:08

Подп.Н.Марков, ОР от НСО

Другарката Меркел с фондациите си, надминаха по продължителност на управление на ЕС всички съветски диктатори 17.11.2020 Германия се изкривява винаги отвътре и по традиция, напълно невидимо. След това става много страшно! Другарката Меркел с фондациите си, надминаха по продължителност на управление на ЕС всички съветски диктатори. Спомням си как се смяхме и измисляме хиляди вицове, че нашите са несменяеми управници, заради комунизма, но се оказа, че и в демокрацията властта се взима с измама и чрез престъпление /фалшификация на изборни резултати/, което също се признава за законно. Нали така, виждаме го! Тогава остава да си отговорим на въпроса с какво тази демокрация, която никой не е вкусил, е по различна от комунизма от който сме били избягали и спасили? Гледам, че и нашата кака Бойка общата и тя ще направи няколко десетилетия златни кражби и власт под европейско крило и поредните фалшиви ценности, развявани като мръсни долни гащи. Както е тръгнало скоро ще възстановим и световния, вече демократичен интернационал – чист комунизъм с човешко лице. Ама ние тоя филм сме го гледали вече, геносин Меркел.

17.11.2020 18:33:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.