• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Виктория и участниците в Евровизия ще запишат изпълненията си преди да заминат за Ротердам

Виктория и участниците в Евровизия ще запишат изпълненията си преди да заминат за Ротердам

/КРОСС/ Българският представител на Евровизия 2021 - Виктория, както и всички останали участници в най-голямата музикална надпревара в света, ще трябва да запишат предварително изпълненията си за конкурса. Това бе съобщено от Европейския съюз за радио и телевизия, а в основата на идеята му стои гарантирането на провеждане на шоуто през месец май.
Изпълненията на участниците ще бъдат заснети в телевизионни студиа в собствената им държава, а едно от главните изисквания е кадрите да бъдат предадени без монтаж и корекции на гласа, точно както би изглеждало на сцената в Ротердам. Участниците ще разполагат с 60 минути, в които да заснемат представянето си на живо, а честността ще бъде гарантирана чрез присъствието на представители от Европейския съюз за радио и телевизия.
Предварителните изпълнения ще бъдат използвани в случай, че участниците са възпрепятствани и не могат да присъстват в Ротердам, както и ако бъдат поставени под карантина в някои от дните на репетиции в Нидерландия.

"По този начин ще избегнем ситуацията с отмяна на конкурса, на която станахме свидетели тази година. Радвам се, че организаторите предприеха този ход, чрез който ще гарантират нашето здраве и участие. С екипа ми ще направим всичко възможно, за да се доближим максимално до представянето, което планираме за Ротердам.", сподели българската надежда на Евровизия 2021 Виктория Георгиева.
По-рано тази година организаторите представиха четири възможни сценария за за конкурс, чрез които да гарантират провеждането на Евровизия 2021. Всички те ще бъдат съобразени с епидемиологичната обстановка, но като най-желана е опцията за нормално провеждане на конкурса през май - с публика и 3 големи конкурсни вечери. Финалното решение ще бъде обявено в началото на следващата година.
През миналата седмица Виктория представи една от потенциалните си песни за Евровизия 2021 "Ugly Cry", с която предизвика огромен интерес сред международните журналисти и музикални фенове. Видеото към песента прикова вниманието със своя мащаб и забележителни кадри, които бяха реализирани с подкрепата на iCard от режисьора Виктория Караколева и оператора Росен Савков. Българската делегация отново ще заложи на успешния модел с вътрешна селекция, а финалното решение за българската песен за конкурса ще бъде обявено през месец март.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам, Нидерландия на 18, 20 и 22 май и ще бъде излъчвано пряко по БНТ 1 от 22 часа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.