• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

БНТ ще излъчи на живо специалното шоу “Eurovision – Europe Shine a Light” (Видео)

БНТ ще излъчи на живо специалното шоу “Eurovision – Europe Shine a Light” (Видео)

/КРОСС/ Българска национална телевизия ще излъчи на живо в ефира на БНТ 1 шоуто “Eurovision – Europe Shine a Light” на 16 май от 22 часа българско време.

Телевизионната програма няма да има конкурсен формат и ще представи песните и артистите, които щяха да вземат участие в отменената Евровизия 2020. Датата и часът на специалното шоуто не са случайни – тогава трябваше да се проведе големият финал на Евровизия 2020 на живо от Ротердам.

Тазгодишното издание на конкурса беше отменено заради пандемията от коронавирус. Това се случва за първи път в 65-годиншаната история на найголямата музикална надпревара в света.

Българският представител на Евровизия Виктория също ще бъде част от шоуто на 16 май. Тя ще запише специално видео послание за милионите фенове на конкурса в цял свят, а песента на България за Евровизия 2020 “Tears Getting Sober” ще прозвучи в ефира на националните телевизии и радиа в цяла Европа и Австралия.

Седмицата от 10 до 17 май е обявена от Европейския съюз за радио и телевизия за седмица на Евровизия 2020. Песните от тазгодишното издание на конкурса ще са на постоянна ротация в европейските радиа и музикални телевизии, а много от национални телевизии в Европа подготвят и специални телевизионни програми.

След отмяната на конкурса Виктория също зарадва своите фенове с онлайн концет от дома си в София. Младата певица изпълни за първи път на живо “Tears Getting Sober”, песента с която трябваше да представи България на Евровизия 2020 в Ротердам.

 

 

Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на Евровизия, което ще се проведе през 2021 година. Конкурсът, който всяка година се следи от над 200 милиона зрители в цял свят, беше изместен за 2021 година заради световната пандемия.  

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.