• 17 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Фандъкова: В последните 10 години наложихме промяната, каквато София не познаваше

Фандъкова: В последните 10 години наложихме промяната, каквато София не познаваше

/КРОСС/ „През последните 10 години наложихме скоростно промяната, каквато София не познаваше". Това каза в интервю по БНТ кметът на София Йорданка Фандъкова Днес тя ни се струва като нещо естествено, но всъщност не е. Тя се дължи на много работа, на много ясен план, на много конкретни проекти. За да продължи със същата скорост развитието на София, е нужно да продължим промяната на града", заяви Фандъкова и подчерта, че работата за София я мотивира. „Ние излизаме с конкретни проекти и план за действие", посочи Фандъкова.

По думите й, за 10 години е имало и допуснати грешки, и пропуски. „Сменяла съм хора от екипа, разделяла съм се с хора, това е било публично ясно тогава, когато има грешка или загубено доверие. В момента ние имаме промяна и пренастройване на приоритети, тъй като по много от тях вече има сериозни резултати. Новите проекти имат нужда от нова енергия и нова хора", каза Йорданка Фандъкова.

По въпроса за предизборната кампания и битката за София, Фандъкова е на мнение, че кампанията е тръгнала по начин, който тя е предполагала. „Нямам по никакъв начин илюзията, че кампанията ще бъде лесна. За мен, никога тази позиция не е била позиция на власт. Това е позиция, която ни позволява да работиш за промяна, за развитие, за хората. По този начин винаги съм гледала на тази работа. Разбира се, много, много работа", каза още Йорданка Фандъкова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тая промяна, която, без извинение, еба майката на София, нещастна лелке...

14.09.2019 12:25:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.