• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

“Seeds for the Future” обучава млади таланти в ИКТ сектора в България

“Seeds for the Future” обучава млади таланти в ИКТ сектора в България

Програмата подготвя бъдещите лидери в дигиталния свят

/КРОСС/ Huawei започва набирането на участници за следващия курс на обучение "Seeds for the Future" („Семена за бъдещето") в сферата на информационните и комуникационните технологии (ИКТ), който ще се проведе от 11 до 18 октомври 2021 г.
„Семена за бъдещето" в България се осъществява в партньорство с най-престижните университети в страната, представители на работодателите и бизнеса, както и участници, кандидатствали според обявената публична покана. Стипендиантската програма включва образователни курсове за най-добрите студенти и млади хора с интерес и постижения в областта на ИКТ.
Тя стартира през 2008 г. и се провежда в 130 държави, в партньорство с над 500 водещи университета. Курсовете са завършили над 8700 участника.Провежданите курсове са в сферата на науката, технологиите и икономиката. Програмата включва и развиване на уменията за работа в екип, подобряване на междукултурния диалог и запознаване с пъстрата палитра на китайската култура.
Целта на CSR инициативата "Seeds for the Future" на Huawei е развитие на местни таланти, надграждане на знания и умения, обмяна на опит, насърчаване на интереса към ИКТ сектора и мотивиране за участие в глобалната дигитална общност. За компанията тази програма е водеща сред дейностите в областта на корпоративната социална отговорност и в условията на пандемията от COVID-19 се провежда онлайн.
Кандидатите за включване в обучението на Huawei в България могат да подадат автобиография и мотивационно писмо (или 3-минутно лично видео, което отразява желанието им за участие) на имейл hrbulgaria@huawei.com.
Срокът за кандидатстване е от 25 юни до 13 август. Селекцията ще се извърши в периода 13 - 27 август, а на 1 септември ще бъдат обявени имената на одобрените за участие в програмата, в която са осигурени 30 места за изявени млади хора с интереси в областта на ИКТ. При завършване на курса те ще получат сертификат за завършено обучение.
Повече информация и материали относно програмата "Seeds for the Future" можете да намерите на този линк: https://www.huawei.com/minisite/seeds-for-the-future/index.html

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.