• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Георги Иванов-Гонзо е новият президент на БФС

Георги Иванов-Гонзо е новият президент на БФС

/КРОСС/ Георги Иванов-Гонзо е новият президент на Българския футболен съюз (БФС).

Бившият нападател на "Левски", който от две години се подвизава като шеф на националния отбор по футбол, изглежда е овладял идеално апаратните игри и делегатите чинно и бързо го избират, без да оставят възможност за каквато и да е изненада.

След това гласуване предстои избор и на Изпълком на БФС.

От общо гласувалите 469 делегати, за Иванов са дали вота си 235, за Димитър Бербатов 181, за Михаил Касабов 35, за Петьо Костадинов четирима и един за Манол Иванов. Недействителни са три бюлетини.

Преди днешния вот Георги Иванов се обърна към делегатите на конгреса:

"Познавате ми като човек, който не се отказва пред трудностите. Действията говорят по-силно от думите. Стабилността не означава отказ от промени. Те трябва да се осъществят с приемственост, а не да подкопават основите ни. Важно е да разберем, че грешките не са за осъждане, а за учене. Те са част от растежа.

От ключово значение е стратегията за развитие на детско-юношеския футбол. Изграждане на центрове за развитие на таланти. С подкрепата на държавата и общините ще осигурим средства за школите. Редовни обучения за треньорите. Въвеждане на система за мониторинг на младите играчите. От ключово значение е всичките ни действия да са открити. Прозрачно означа отчетност и отговорност.

Ще подам ръка на останалите кандидати и всички, които могат да помогнат. Да оставим настрана личните амбиции и да се съсредоточим върху най-доброто за българския футбол. Можем да направим българския футбол за пример и подражание. Делегати, гласувайте не за думите, а за действията, да градим, а не да рушим", заяви Гонзо.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Журналистът Георги Тошев, който рядко си позволява да бъде краен, този път не издържа и написа няколко думи за новия футболен избор. В няколко изречение той написа това: "Да избереш човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч, показал среден пръст на футболната общност за шеф на БФС?!! Отвратителните отново победиха. НО Личности като Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров винаги ще бъдат пример. #необходимите PS За светското събитие на БФС траур нямаше", завършва своя пост Тошев.

16.03.2024 12:38:00

Анонимен

По едно време Гонзо се появи във Франция. Годината не помня, но тя е без значение. При всички случаи, той се възползва от "епопеята на четвъртите в света". Ние малкото българи, които се интересуваха от изявата на нашият сънародник, следяхме със съответна надежда появата му начело на атаката на отбора на "Ренн". Провинциален отбор от средата на класирането, собственост на милиардера Франсоа Пино. Освен футболния отбор, той влагаше милиони в престижни исторически паметници от световно значение. Най-известният от тях е "PUNTA della DOGANA / PALAZZO GRASSI" във Венеция. Пред Георги Иванов се откришваше невероятна възможност за реализация, а от неговият евентуален успех щеше да се възползва цяла България. Много бързо обаче надеждите ни бяха попарени. Попари ги самият той. В малкото мачове, които игра, Георги Иванов не само не вкарваше голове, но дори направо се разхождаше по терена. Понесе се слух за очевидния мързел на Гонзо. Негови съотборници споделиха как на втората или на третата тренировка, сънародникът ни въздъхнал: "Пак ли ще тичаме?!" С тази негова "слава", кариерата на българина приключи прекалено бързо и...незабележимо. P.S. Казвал съм на всички българи дошли във Франция - Всички вие сте вид посланици на България. Ако някой от вас излезе мързелив или немърлив, вратата за други българи ще бъде затворена. Божидар Чеков

16.03.2024 12:36:17

Анонимен

Малииии е те тоя как се хвърляше и падаше за дузпа малиии ! :)

16.03.2024 08:36:49

Анонимен

Мафия в България на супер ниво,нищо чудно

16.03.2024 07:04:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.