• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Motorola пуска гейминг устройство с 5G и флагменски процесор за продажба в България

Motorola пуска гейминг устройство с 5G и флагменски процесор за продажба в България

Moto g200 5G е единственото в ценовия си клас устройство с подобни параметри, което разполага с най-бързия процесор на пазара Qualcomm® SnapdragonTM 888+ и 5G мрежа

/КРОСС/ 27.01 - Motorola обяви, че от днес пуска в продажба на българския пазар впечатляващо попълнение в серията moto g – moto g200 5G.  Един от най-достъпните смартфони на пазара със Snapdragon™ 888 и 5G мобилна платформа, g200 е създаден за потребители, които искат производителност на ниво флагман и 5G скорости на достъпна цена – 799лв. Стилното устройство съчетава първокласно изживяване с невероятна система от камери, поглъщащ дисплей, усъвършенствано безжично аудио и трансформиращи възможности на платформата за десктоп функционалност Ready For, същевременно засилвайки мощните функции на телефона.

moto g200 5G е снабден с най-бързия чипсет на пазара - свръхмощния Snapdragon™ 888 + 5G мобилна мрежа. С нея потребителите могат да играят игри с изкуствен интелект, които да реагират с 20% по-бързо на докосване, и всичко това благодарение на Snapdragon Elite Gaming, който пренася игрите на ниво настолен компютър на мобилни устройства, осигурявайки 20% по-бързо графично изобразяване. Устройството поддържа светкавично бърза 5G свързаност и най-бързия в индустрията мобилен Wi-Fi 6E.

Мобилната платформа Snapdragon позволява и най-усъвършенстваното безжично аудио изживяване във всеки Motorola смартфон. Qualcomm® Snapdragon Sound™ кара потребителите да  се насладят на музика с висока разделителна способност, кристално чисти гласови повиквания и забавления без забавяне - с превъзходна свързаност и удължен живот на батерията. Motorola си партнира и с Dolby, за да въведе технологията Dolby Atmos в moto g200 5G. С подобрена дълбочина и яснота на звука Dolby Atmos предлага зашеметяващо триизмерно слушане.

Мобилната платформа 888+ също придава необходимия тласък, за да може великолепният 6,8-инчов FHD+ Max Vision дисплей да бъде снабден с мощни функции, които да привлекат вниманието. Бързата честота на опресняване от 144 Hz прави игрите и гледането на видео съдържание на телефона изключително приятно изживяване. Сертификатите DCI-P3 и HDR10 осигуряват 25% по-голям диапазон, така че любимото ви съдържание да има кристални цветове с подобрена яркост и контраст, а картината да изглежда точно както трябва - жива и реалистична.

moto g200 5G е оборудван с най-усъвършенстваната система от камери, в moto g устройство - същата мощна система от камери е включена и в семейството motorola edge. Звездата на шоуто е 108 MP-та камера с ултрависока разделителна способност, която не само улавя повече детайли във всяка снимка, но и подобрява качеството на цифровото увеличение. Освен това технологията Ultra Pixel binning осигурява 9 пъти по-добра чувствителност при слаба светлина. Резултатът?

Невероятно ясни и ярки изображения - дори при най-неблагоприятните условия. Мoto g200 5G идва и с друг усъвършенстван сензор, който предоставя две невероятни перспективи: ултраширока и макро. Сензорът за дълбочина работи в комбинация с основната камера за автоматично замъгляване на фона.

Тъй като създаването на съдържание в социалните мрежи е от съществена значимост в днешни дни, екипът на Motorola се е погрижил moto g200 5G да може да записва видеоклипове с кинематографично качество с най-високата възможна резолюция на видеоклипове за смартфон днес - 8K. Устройството съдържа и истински страхотен софтуер за видео, позволявайки на потребителите истински да разгърнат креативността си. Пример за това е режима за двойно заснемане, който позволява използването и на предната, и на задната камера. Тази функция се отнася както за видео заснемане, така и за създаване на снимково съдържание. Опцията за супер забавен режим дава възможност за видеозапис с висока разделителна способност, скорост до 960 кадъра в секунда и забавяне на действието, което показва детайли, които очите биха пропуснали при нормална скорост.

Вградената памет от цели 128 GB/256 GB UFS 3.1 позволява незабавен достъп до любимите ви снимки, филми, приложения и игри. Освен това паметта LPDDR5 осигурява производителност от следващо поколение и пикова пропускателна способност на паметта от 51,2 GB/s, осигурявайки 16% по-бърза обработка на данни8.

Moto g200 5G прави впечатление и с елегантен дизайн - сатененото матово покритие добавя допълнителна нотка на стил и изтънченост, а водоотблъскващия дизайн защитава устройството едновременно отвътре и отвън.

Moto g200 може да бъде открит за продажба от днес на българския пазар в магазините на Technopolis и онлайн на www.motorolashop.eu.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.