• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Смъртта на 22-годишна YouTube звезда разтърси Америка

Смъртта на 22-годишна YouTube звезда разтърси Америка

/КРОСС/ Изчезването и последвалото откриване на тялото на известна американска звезда в YouTube и Instagram от седмица е тема номер едно по страниците на американските издания.

22-годишната Габи Петито бе в неизвестност от края на август. Преди дни в природен парк в щата Уайоминг бе открито тяло на млада жена, а последвалата аутопсия установи, че това е именно изчезналата блогърка. Към момента нейният приятел също е в неизвестност, но според родителите на Габи той просто се укрива.

Приключението с белия кемпер

В началото на лятото Габи заедно с годеника си Брайън Лондри тръгват на кемпинг тур из националните паркове на САЩ. Приключението им е широко популяризирано в YouTube и социалните мрежи.

Двамата пътуват с бял кемпер. Последното съобщение, което родителите й получават от нея е на 30 август и гласи: "Нямам покритие в Йосемит". Става въпрос за голям национален парк в Калифорния.

Две седмици преди това между Габи и Брайън възниква скандал, който завършва с викане на полиция. Тогава младата жена плаче пред униформените и се оплаква, че не се чувства добре психически и емоционално. Споделя им, че напоследък с годеника си се карат доста. След изчезването на Габи от шерифския департамент в Моабо разпространиха и кадри от полицейската кола, запечатали разстроената блогърка.

В доклада на екипа е записано, че Габи е ударила Брайън след голям скандал помежду им, но полицаите си тръгват като ги посъветват да бъдат по-добри един към друг.

След въпросната история постовете на Габи стават доста странни, както и съобщенията, които изпраща до семейството си. Родителите й смятат, че те не са писани от дъщеря им, защото били със съвсем различен стил.

През септември Брайън Лондри се завръща в дома на родителите си, но без Габи. Той не осъществява контакт нито с полицията, нито с нейното семейство. Когато се стига до неговия разпит, той отказва да сътрудничи на разследващите. Вместо това стяга раница с багаж и заминава към следващия природен парк във Флорида.

На 14 септември годеникът е обявен в неизвестност от родителите му. От тогава започва и неговото издирване, което към момента е безуспешно.

Последният пост на Габи в Instagram е отпреди 3 седмици. В него тя пише "Честит Хелоуин", заедно с дузина снимки, на които се усмихва широко. Странното е, че това се случва два месеца преди обичания от американците празник.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.