• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Лейди Гага: Славата не носи щастие

Лейди Гага: Славата не носи щастие

/КРОСС/ Американската певица Лейди Гага често не е искала да бъде "това, което е". Говорейки за живота си, предшестващ най-новия й албум "Chromatica", който излезе това лято, тя призна, че в него е имало моменти, когато се е борила да бъде това, което е, но и срещу "депресията и тъгата".

„Чувствах се застрашена от нещата, които кариерата донесе в живота ми, но и от начина ми на живот. Прекарах много време в някаква летаргия, без да искам да правя нищо. И тогава, накрая, бавно започнах да правя музика и да разказвам историята си чрез песните си", каза Лейди Гага пред „Пипъл".

По-рано певицата разкри, че желанието й да изживее мечтите си я карало да се чувства "измъчена и травмирана".

„Едно от най-трудните неща в живота е да бъдеш достатъчно смел, за да си това, което си. Искам всеки по този път да намери радост в себе си. Това ми каза и Брадли (Купър) точно вчера, преди последната ни репетиция за „Shallow" на живо. Той каза: „Нека да донесем малко радост." И тази радост много ми помогна. Истината е, че винаги съм била предопределена да изживея мечтите си и въпреки това имаше толкова много пречки на пътя ми. Имаше толкова много неща, които не приемах и те ме унищожаваха, измъчваха, травмираха", обясни лейди Гага.

Тя добави, че славата не е нещо, което може да направи всеки щастлив.

„Парите се поставят на пиедестал, красотата се поставя на пиедестал, славата се поставя на пиедестал. Обиколих света и видях най-щастливите хора в най-бедните части на планетата. Ценностите им са непокътнати. Срещнах най-тъжните и депресирани хора в най-богатите къщи. С този албум искам да напомня на целия свят и моите фенове, че любовта и добротата са най-важни. Добротата е това, което създава хармония, а не славата и известните личности", каза певицата.

Тя издаде шестия си студиен албум това лято, който се занимава с трудни въпроси като психични заболявания и възстановяване след травма. Според „Пипъл" една от най-доминиращите теми в албума е как да намерим светлината в тъмното. /

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.