• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Асен Гагаузов: БСП е обединена и гледа към парламентарните избори

Асен Гагаузов: БСП е обединена и гледа към парламентарните избори

/КРОСС/ „БСП направи едни образцови вътрешни избори, в които партията каза своята дума и с огромно мнозинство от над 80% избра Корнелия Нинова. Огромната част от членовете на партията имаха желание да се чуе гласът им. Това бе най-важното, наред с резултата, защото събуди желание за работа и даде тласък на партията." Това заяви членът на Изпълнителното бюро на БСП Асен Гагаузов пред БСТВ. Той подчерта, че новият Национален съвет на БСП е провел първото си заседание конструктивно и делово- такова, каквото голяма част от членовете са очаквали. Гагаузов поясни, че на следващия Национален съвет ще се разгледат бюджетите за 2019 и 2020г., като наред с това ще се гледат и правилата за съставянето на областните съвети, както и Националния предизборен щаб за предстоящите избори: „Работата тръгва добре. Има много млади членове на Изпълнителното бюро и се усеща желанието им за работа."

„Има все по-голямо желание от членовете на БСП по-често да се срещат с ръководството на партията. Новото Изпълнително бюро ще работи активно в тази посока, за да сме във връзка с хората", каза социалистът. Той допълни, че по-възрастните членове на Изпълнителното бюро са там, за да помагат на новите членове да се справят още по-добре: "След Конгреса БСП върви обединена и в една посока. Следваме цели, които ще формулираме на следващите заседания на Националния съвет."

„След протестите, продължаващи повече от 3 месеца, премиерът Борисов и главният прокурор Гешев не подават своите оставки. По този начин в пълна степен българското общество ще види с кой си имат работа и защо тези хора искат да останат във власта на всяка цена", коментира Асен Гагаузов. Според него протестите са си свършили работата и оттук нататък ще има добри резултати за страната.

„Ситуацията в България е изключително тревожна. Имаме ръководство на страната, което руши държавността. Важни новини за обществото биват съобщавани ту от джипа на министър-председателя, ту от някое поле", подчерта социалистът. Според него неглижирането на парламента от управляващите е недопустимо. Докато ГЕРБ и този модел на управление продължат, ситуацията в страната няма да се подобрява, а напротив.

„ Сега Бойко Борисов ще раздава пари на парче, за да удължи времето си във властта и по този начин агонията в обществото. Борисов ще вдигне изключително много бюджетните разходи, след което ще гледа отстрани как следващото правителство ще трябва да закърпва бюджета", заяви Асен Гагаузов.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.