• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Цончо Ганев, Възраждане: Наш първи приоритет е да се борим срещу зеления сертификат

Цончо Ганев, Възраждане: Наш първи приоритет е да се борим срещу зеления сертификат

/КРОСС/В предаването „Лице в лице" по бТВ Цончо Ганев - заместник-председател на Народното събрание от партия „Възраждане" , каза че това, което Възраждане е постигнало, тепърва ще се надгражда. „Вярваме, че това което се случи след изборите, има своето следствие, заради това, че хората отказват да подкрепят каквито й да било политически партии, защото те не вярват, че думите ще се превърнат в действия. Ние правим това, което сме обещали."

Първият приоритет за нас е да се борим за премахването на зеления сертификат, който според нас, а и според статистиката, държави с ваксинация над 80% са в пълен локдаун, категоричен е Ганев. „Ние от Възраждане ще реагираме срещу това ваксинацията да стане задължителна. Ако трябва ще поставим и въпроса дали България има място в ЕС, който иска от нас задължителна ваксинация".

Защо пилеем пари за тестването на децата, за да се върнат в училище, попита Ганев. „Аз не съм ваксиниран, преболедувал съм два пъти ковид, мога да имам сертификат, но за мен това е подигравка. Нито аз, нито Възраждане сме антиваксъри. Ние сме ваксинирани по имунизационния календар, който имаме. Но тази субстанция, за която се казва, че е ваксина и се налага силово, 80% от българския народ отказва да го прави. Ние сме гласът на тези 80% от хората".

Много е важно да говорим и за така наречената „зелена сделка", уточни следващият приоритет на Възраждане Ганев. „Имаме съглашение на коалицията в мола, подкрепена от ГЕРБ и ДПС, че до 1 г. България трябва да влезе в Еврозоната. Ние сме категорично против. Влизайки в еврозоната, премахваме валутният борд. Десетки милиарди левове се освобождават и стават под влияние на което й да е правителство. Ние 32 г. сме управлявани от национални предатели."

Ние сме категорично за изграждане на нова атомна централа, в заключение каза Ганев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

☠Peз Глaвинчeв☠

☞Гнуcнaтa бoлшeвишкa твaр КOПEЙКИН НABЪЖETО!☜

04.12.2021 03:05:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.