• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Борисов към опонентите си: Пак няма да направят правителство

Борисов към опонентите си: Пак няма да направят правителство

/КРОСС/ Председателят на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов и десетки младежи на ГЕРБ посетиха храм Рождество Христово в Шипка. Правителството на Борисов отпусна 1.6 млн. лв. за реконструкцията на храм-паметника. Митрополит Киприян отслужи водосвет и подари на лидера на ГЕРБ ценна икона. 27-метровият купол щеше да падне, но благодарение на правителството на ГЕРБ се възстанови.

"За патриотите, които много обичат да ходят на Шипка, ето - показваме резултати. Колегите от "Да, България", които винаги са се мисли за големи юристи, но спазват закона, когато си искат. Ние сме били виновни, че не четат Конституцията и не са си регистрирали листите в Стара Загора.

ЦИК със своите 15 члена е назначена от Радев - само 4 души са от ГЕРБ, а ние сме им били виновни. 11 техни хора са гласували срещу регистрацията им за изборите. Искат да оправдаят грешките. В ЦИК ще ги подкрепим, но да не ни упрекват", обяви Борисов.

"За двойното гражданство на Кирил Петков мога само да кажа: Четете не само Винету, а и законите! Единственият им проблем е, че сме по-добри от тях - нулева миграция, най-ниските цени, най-евтиния ток. Половин милиард похарчиха за избори.

Само за 5 дни умряха 500 българи! 10 пъти повече от миналата година по това време. Когато цяла Европа се радва на пълни стадиони, ние затваряме, а благодарение на Кацаров и Радев българите умират.

Това ли му е успешното на Радев?! Защо им трябваха 6 месеца да се мотаят с Плана за възстановяване?! Защото в сферата на енергетиката трябваше да обслужат лобистки интереси. Ясни са и фирмите, които ще се възползват от тях.

Извадиха санирането със съфинансиране. Вместо да обновим блоковете в Стара Загора и Казанлък, ние ще дадем парите за батерии и солари. Върнаха и предложението за заеми с предложението на ГЕРБ за грантове. Извадиха и "Напоителни системи", за да не сме конкурентноспособни на зеленчукопроизводителите в другите страни", категоричен бе той.

"Какво ни очаква ли?! Партиите не си говорят, кризата е огромна, инфлацията е чудовищна, пълен хаос! "Доброто управление" на Радев е пик на цените на газа и тока. За Радев пак ние сме виновни.

Учуден съм от наглостта им. Взеха парите от пътищата за пенсиите, но и тях излъгаха и им дадоха 75 лв. Отново няма да се направи правителство, защото всички са в уплах. Да видим как ще управляват, видяхме им кадрите. Предстои и сериозен натиск от Северна Македония. Лично ще проверя дали са поругали български гробове до Кавадарци. Партията е в кондиция, българските граждани няма повече да търпят такова отношение", завърши председателят на ГЕРБ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Пази Боже от такива като Борисов!

17.10.2021 14:52:06

Анонимен

ne mogat , a i ne im se iska da se butat v tematika ot koiato mogat da zagubiat . i kakvo stava ? pak Borisov e 4ovekut koito vinagi e bil prav .

16.10.2021 17:16:22

Анонимен

ne mogat , a i ne im se iska da se butat v tematika ot koiato mogat da zagubiat . i kakvo stava ? pak Borisov e 4ovekut koito vinagi e bil prav .

16.10.2021 17:15:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.