• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

ГЕРБ: Управляващите крият истината за цената на горивата

ГЕРБ: Управляващите крият истината за цената на горивата

/КРОСС/ ГЕРБ са предложили да бъде създадена временна комисия за цената на горивата, но то не е попаднало в дневния ред на Народното събрание. Това заявиха депутатите Делян Добрев и Томислав Дончев в парламента.

"Не е вярно че цените са скочили заради петрола, тъй като петролът у нас не е сорт "Брент", а уралски петрол, чиято цена не променена", заяви Делян Добрев.

По думите му дори след войната в Украйна уралският нефт е паднал с 30%. Къде е разликата от 1 лев на литър, питат ГЕРБ и твърдят, че това е кражба.

"На ден се купуват 10 млн. литра или някой прибира 10 млн. На ден. Управляващите прикриват истината", категоричен е Добрев.

Томислав Дончев заяви, че става въпрос за публични факти, които са изнесени в пленарната зала, но реакцията на депутатите била нулева. На този фон новината за отцепилия се депутат от ИТН е предизвикала бурни емоции.

"Ако това правителство се занимава с нещо, то е собственото му оцеляване. Каквито и усилия да се полагат и каквито и пари да се инвестират, дните на това правителство са преброени", заяви Дончев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Какво да крият управляващите като цената на отоплението и електричеството се повишават. Народът не е толкова прост, както смята ББ, съдейки от собственото си ниво. Народът винаги е имал глава на раменете си. Единственото, на което политиците се надяват е отново да го излъжат. Но Президентът предупреди, че е много опасно да се загуби доверието в политическата класа. След това следва по страшното - бездържавност и анархия

18.06.2022 14:21:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.