• 24 Септ 2021 |
 •  USD / BGN 1.6695
 •  GBP / BGN 2.2877
 •  CHF / BGN 1.8058
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 3°C

Германия похарчи за бежанци парите, предвидени за защита от наводнения

Германия похарчи за бежанци парите, предвидени за защита от наводнения

/КРОСС/ Проблемът с наводненията във федералните провинции на Германия не е в това, че те причиниха непропорционални щети, включително и с човешки загуби. Проблемът е, че точно същите наводнения в съседните страни - Франция, Белгия и Австрия (Залцбург) - не нанесоха подобен удар по цялата система и по хората.

Тоест немските политици, които посетиха разрушените градове и села (през септември предстоят избори за Бундестага), и стояха върху руините и изобщо не разбираха как да обяснят на хората защо в богатата и технологично напреднала държава като Германия, многобройните валежи се превърнаха в безпрецедентна катастрофа. Което сега наричат „катастрофа с исторически размери".

Най-подлото нещо, което местните политици се опитаха да направят, е да обвинят за това „промените на климата" и да декларират, че първата и най-важна задача е „да усилим и да задълбочим борбата срещу емисиите на CO2 с всичките си сили и спешно да забраним автомобилите с двигатели с вътрешно горене".

Да се говори така, докато бойните машини на пехотата и превозните средства на танковите части, издаващи дизелов рев, разчистваха деретата от колите с труповете на граждани, които не бяха успели да избягат от потопа и разчистваха улиците от отломките на къщите, трябва да си най-малкото идиот или в най-лошия случай циник. Сякаш с велосипедите и електро автомобилите ''Тесла'' щяха да се справят по-добре за тази цел.

Още повече, че в първите дни след катастрофата всички акцентираха върху тази теза - както кандидатът за канцлер от управляващата партия Лашет, така и самата фрау канцлер, както и опозиционните ''Зелени''. Но, ние знаем отдавна, че разговорът за „климатичните промени" не е нищо повече от една димна завеса в борбата за власт или в прикриването на чудовищни и дългосрочни провали в политиката и управлението.

Нека започнем, като разгледаме дали летните валежи са се увеличили „заради климата".

Аксел Бояновски, ръководител на научния отдел на вестник Welt, ни отговаря: „Не. Според Федералната агенция за опазване на околната среда наводненията в тази страна не са по-чести отколкото са били преди. И въпреки глобалното затопляне, както проливните наводнения, така и речните наводнения са по-малко опасни от преди и въпреки растежа на населението наводненията от проливни валежи причиняват все по-малко и по-малко щети по целия свят".

Но защо проливният дъжд се превръща в бедствие?

„Дали обилните дъждове ще се превърнат в катастрофа, зависи не само от промените на климата. Други фактори са много по-влиятелни. Преди всичко това се определя от застрояването, плътността на почвата, корекции с изправяне на руслото на реките, тип ландшафт и дренажните системи. Водата, която не може да проникне в почвата, се превръща в надземно наводнение, насочвано от тесните пътища. Старите дренажни системи не могат да се справят с отвеждането на валежите, които падат върху градовете, които са нараснали през това време. В планинските райони водата се събира в долини и дерета, и стават бушуващи потоци. Набъбналите реки, които вече не могат свободно да се разливат в своите разливни тераси и заливат градове и села. Две трети от естествените разливни зони в Германия вече са изчезнали".

Промяната на климата променя ли струйния поток на атмосферата, и той влошава ли се от суровото време?
"Климатолозите съобщават в Geophysical Research Letters, че няма никакви доказателства за натрупване на устойчиви стабилни метеорологични условия в Централна Европа".

Това не е изненада, както показват другите проучвания, и „според доклад, публикуван в списание Science Advances, не е ясно дали струйното течение да става все по-затворено. И предполагаемото въздействие на глобалното затопляне върху струйното течение току-що беше опровергано за пореден път, заявиха изследователите на климата през април на годишната конференция на Европейския съюз на геонауките''.

В публикация от 2019 г. („Доклад за мониторинг на Германската стратегия за адаптиране към изменението на климата") Федералната служба вече подчерта, че в Германия няма тенденция към увеличаване на броя на наводненията през лятото, както и към увеличаване на количество валежи през лятото.

„Единичните наводнения не могат да се обяснят с промените на климата", пишат още експерти.

Но обществените радио- и телевизионни оператори като ZDF и ARD захранват своята публика с тор: „Според една популярна теория, която беше представена и като научна беседа в сряда по ZDF, глобалното затопляне причинява увеличени колебания във височинните ветрове, струйните течения. В резултат на това метеорологичните условия ще се запазят по-дълго, валежите ще наводняват все повече това или онова място. Но това противоречи на сегашното състояние на науката".

И тук излизат наяве доста банални подробности. Системата за гражданска защита и предупреждение във ФРГ е практически демонтирана. За да спестят пари, вече ги няма сирените, а властите изпращат текстови съобщения, които, разбира се, много помагат на спящите хора през нощта.

Когато обществеността, в състояние на пълна лудост за случващото се, се опита да прехвърли вината върху метеоролозите, се оказа, че властите в Германия са били предупредени 4 дни преди фаталното наводнение. Правителството също е било информирано за точните места на обилните валежи, каза експерт от Европейската система за предупреждение за наводнения (EFAS). Съразработчикът на услугата за прогнозиране дори говори за „монументален отказ от системата".

„24-те часа преди началото на наводнението немските власти получиха практически точните прогнози кои области ще бъдат засегнати от наводнението, включително и районите по поречието на река Ар, където наводнението засегна особено голям брой хора. Този „монументален системен отказ" доведе до едно от най-смъртоносните природни бедствия в Германия след войната", каза британският хидролог Хана Клок за Sunday Times.

Германия, от друга страна, не желае да приеме никаква критика: „Метеорологичната служба на Германия (DWD) каза за ZDF: „Направихме това, което трябваше да се направи. Общините бяха предупредени за валежи от 200 литра на м2, но това не беше адекватно разпространено от всички медии. На много места бяха обявени с най-високото ниво на предупреждение".

Излиза, че са виновни медиите.

„Те искат да скрият факта, че държавните медии, за които всички ние плащаме, и имат този мандат, защо нищо не съобщиха за опасността. Предаванията не бяха прекъсвани, за да се предупредят хората. Нито държавата, нито телевизионните оператори от WDR, нито от SWR не се интересуваха от това. Те не изпълниха това, за което им плаща скъпо.

Скрито беше, че тази катастрофа се случи без никакво предупреждение, за което отговорност носят избраните от нас правителства. Сега трябва да говорим защо нито един политик не се смята за отговорен за предупреждението на стотици хиляди хора за предстоящото наводнение!" - пише Bild.

Но Армин Шустер (президент на Федералната служба за гражданска отбрана и помощ при бедствия (BBK)) твърди: „Настоящата система за борба със стихийните бедствия, за която федералните власти, заедно с общините носят едноличната отговорност, вече не изглежда напълно адекватна на днешните кризисни сценарии. Федералните власти като Бундесвера, Федералната полиция, Федералната агенция за техническа помощ редовно се нуждаят от силната подкрепа от федералното правителство за преодоляването на кризите".

И след това дяволът ви кани да разгледате детайлите, които произтичат от политиката от последните години. Да вземем за пример най-засегнатия австрийски град Халайн, който се намира на границата с Германия, в който над 5 години местните НПО, защитаваха или птичите гнезда, или историческата зидария и блокираха изграждането на защитни конструкции, за които бяха предоставени €6,5 млн. Беше планирано дори „отклонение", за да се отклони водата през тунели и да се защити центърът на града от бедствия. Но, разбира се, глобалното затопляне е виновно.

И още малко красота: през 2014 г. вестник Süddeutsche Zeitung излезе със заглавие: „Правителството трябваше да използва парите, предвидени за ликвидиране на последствията от наводненията за бежанците". И то ги използва за бежанци. Тъй като отдавна нямаше наводнения, трябваше да се изхарчат тези пари за приемането на все повече и повече нови мигранти, а не за мерките за предотвратяване на бедствията. Хора с велико държавно мислене. Не трябва ли да се сбогуваме с мита за неизразимо правилната и точна структура на немския свят, който се руши пред очите ни.

(Превод за "Труд" - Павел Павлов)

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Баба Иванка от Вечния Звезден Рай

Те са едни и същи бре, слепи ли сте. В ГЕРБ са извънбрачните деца на АбпФК от милицио-циганското котило, а в БСП тези със смесените бракове от цигани и милиционери, всички от кастата на АбпФК, всичкото е боклук до боклука, мърша до мършата, българомразци и слуги на сатанинското задкулисие.: https://uni.su/gBNGME Курнела=Мая=Боко=Доган=Крава-Доя=Славуца=Ради=Бивлицътъ-Иляна=БКП=ДС: https://uni.su/sKahbj През последните 30 години, управниците разпродадоха българската земя на безценица на турци и евреи, и сега чрез ваксините искат да избият българският народ, за да могат собствениците на земята да се настанят наготово в жилищата им. Черквите в България са поделения на ДС и КГБ а поповете са гнусни милиционери с расо и килимявка. Това са попове на мутрите, сводниците, бандитите и мангалите, но не и на българите! Много попове в БПЦ са цигани-българомразци. Призозвават за ваксинация и забрана на абортите при изнасилване. Ето го старият черковен календар, на който се вижда, че Петровден беше на 12 Юли: https://is.gd/fcYQo9 Управляват ни безродници-българоубийци, унищожители на България и българите: https://uni.su/gBNGME В този списък са РОДОВЕТЕ на куклуводите, началниците на политиците: висш ръководен кадър генерали на МВР, ДС и РУМНО в периода 9.IX.1944-1991: https://uni.su/mEjFNU ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞

29.07.2021 16:03:34

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

☞И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове: ☞Мафия и политици празнуват заедно: https://clck.ru/HmvbY ☞Но наближава видов ден: https://uni.su/TgMCW0 ☞Скоро всички политици-престапници ще бъдат с пранги, пратени на каторга доживот: https://uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали дерибеи-българoубийци, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: https://uni.su/4XNQAG ☞За куршума няма недосегаеми, а куршуми има за всички сводници, милиционери и политици-българоубийци.: https://uni.su/VGhcDZ ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: https://uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞☞Казах.

29.07.2021 15:47:14

Възмездие Господне

Не климатичните изменения, а божието възмездие е причина за наводненията, разрушенията и труповете. По света се строят изолатори, забраняват се основните човешки права, извършва се масовото денонощно следене и се подготвя задължителна ваксинация.: https://is.gd/stB5o2 Боко-българоубиеца се мазни на опиканата бабичка Меркел и на вероятният и бъдещ наследник Армин Лашет: https://uni.su/1YGNum Истината е, че запада подкрепя Боко-мазника от Брег, защото им доставя евтини секс-робини и донори. Търговията с женска и детска плът в концлагера БГ е държавен бизнес, и то най-доходоносния. През последните три десетилетия стотици хиляди момичета бяха насилствено завлечени и запрени в борделите-затвори на ДС из цяла западна Европа. Робини има и от другите соц-държави, но най-много са българките и румънките. Цялата западна общественост, включително правителство, кметове, полиция, прокуратура и съд са наясно за съвременната форма на робство което се практикува от сводниците, но те приемат за нормално, българките да им бъдат робини, понеже са от подчовешката раса гои. Но ето, че чашата на божието търпение преля, с изнасилването, гаврата, и жертвоприношението на трите български момичета, хвърлени в последствие в река Рейн: https://is.gd/nj94RQ Хвърлянето на жертвите в река е типичен заключителен елемент от сатанинското жертвопринашение. А властите на запад правят всичко възможно за да прикрият истината. Подобни сатанински жертвоприношения се извършват от различни секти из цяла Европа, както във Виена, до Енкплац, зад месарницата Бухара където има нелегална джамия, на 11.5.2018 беше отвлечена и многократно изнасилена, и точно в 18 часа, когато удари камбаната на огромната католическа черква, намираща се на 20 метра от тайната джамия, на 1110, Sedlitzkygasse 18, беше заклана и принесена в жертва на сатаната седемгодишната Хадиш: https://uni.su/4YqyBc В сатанинския ритуал участваха над 30 имама от всички балкански държави, и поне още двеста циганина-зрители викащи аллах акбар. Властта прикри истината, но божието възмездие дойде на 11.5.2019 като огромен пожар на 10 метра от мястото на жертвоприношението, най-големият пожар в новата история на Виена.: https://is.gd/XwswGA Buhara: http://tiny.cc/x9krbz Турскоговорящия робовладелец от Бухара: https://uni.su/OHFa5S Румънски сводник-канибал: https://uni.su/egoW69 Сводник-канибал и една от робините му: https://uni.su/kmGelV Бопажия-сводник и робинята му: https://uni.su/CWFash Сексробиня контролирана чрез смартфона и: https://uni.su/gTkfJu Търговците на робини от магазина за аквариуми: https://uni.su/tnyNQz Гнусна инвалидка-информатор: https://uni.su/4pn5Er Иеховистки-сатанистки: https://uni.su/nEBd6v Турскоговорящи роботърговци пред Бухара: https://uni.su/Qyc0RI Бурките пред входа на нелегалната джамия: https://uni.su/Sfbro0 Търговци на дрога: https://uni.su/6ol1DT Руската мафия във Виена: https://uni.su/YVQ8RF Босненски своднички водят робиня: https://uni.su/XeTsRQ Брадати мангали контролират раьона пред полицейското управление: https://uni.su/NxhD8M Трима сводника-канибали и продавачи на дрога: https://uni.su/LgCM0Y Всички сводници и своднички учавстват в канибалски сатанински ритуали, при които след изнасилвания и гаври, момичетата-жервенички се секат на части както са живи, започвайки от краката и ръцете, после се пекат на скара и накрая всички от сектата пият от човешката кръв и ядат от човешкото месо: https://is.gd/vAzspn Наводненията са само началото на божието възмездие за милионите бити, изтезавани, изнасилвани и убивани момичета в борделите-затвори на западна Европа, и за опита на илюминатите да поробят човечеството чрез медицинска диктатура-лъжепандемия, завоалирана като корона вирус. Бог няма да им прости зверствата. Ще ги заличи от лицето на Земята с вулкани, земетресения и наводнения. А Боко-българоубиеца и всички които са били във властта, ще бъдат пратени на доживотна каторга, а имуществото им в България и зад граница, отнето, всички, невинни няма.: https://is.gd/lZVnwS И преди и след 1990 г. управляващите милиционерски родове са над закона и живеят в охолство и разкош, а народа тъне в мизерия и нищета. Проклети да са всички роботърговци и българоубийци. Амин.

29.07.2021 15:45:44

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена- Анихилатор на свoдници-кръволоци-kанибали: https://uni.su/IhOgp8 Атаките с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, с магнетрони от микровълнови печки, срещу неудобни на някого хора не са нещо ново във Виена. Използват се както от мафията, така и от спецслужбите. Боко-мафиоза си има своя ударна група във Виена, която служи за контрол на търговията с женска и детска плът, логистика на наркобизнеса, кражби на коли, изпълняване на мокри поръчки и упражняване на психически и физически терор, включително и чрез системно облъчване на жертвите с високочестотно електромагнитно поле и системно тровене чрез пръскане на дръжките на бравите, на количките в супермаркетите, и на ръчките на велосипедите с новичок, и подобни отрови. Групата се състои от около 30 човека, като 27 от тях са серийни убийци, осъдени от българският съд да много години затвор, но измъкнати от затворите от спецслужбите и снабдени с паспорти с други имена. Престъпниците си живеят във Виена напълно необезспокоявани, държат хиляди момичета в робство и с бой и изтезания ги принуждават да проституират, движат кокаина на ДС. Ето я ударната група на Боко, Гешеф, Каракачанов и куклуводите им: https://uni.su/702bCw По-вечето от тях живеят в 11-ти бецирк. Слагайте с шапки от алуминиево фолио за защита от микровълните. Също така всички проститутки във Виена са вербувани от ДАНС и също пръскат с отрова предметите на жертвите и са част от системата за следене.: https://uni.su/3mSExk

29.07.2021 15:44:48

Крисия до Змей Горянин

На практика една робиня във Виена няма почти никакъв шанс да избяга от сводниците, паспорта и е отнет, ако все пак се добере до полицията или до посолството, ще бъде върната обратно на сводниците, а около борделите на всеки ъгъл клечат кучета-мангали които дебнат за бегълки.: https://uni.su/xJV9zQ

29.07.2021 15:43:37

Крисия до Змей Горянин

Много от полицаите във Виена работят за сводниците и когато някоя робиня позвъни до полицията за помощ, вместо да пратят полицаи на адреса за да я освободят, те съобщават на сводниците, че едикоя си робиня е искала да избяга. Понякога момичето се отърва само с жестоки мъчения и бой, но в много случай опита за бягство се наказва със смърт чрез мъчения пред останалите робини, за да знаят какво ги очаква ако се опитат да бягат.: https://uni.su/V3hK1H

29.07.2021 15:43:12

Крисия до Граф Калиостро

Във Виена, мангалите преследват и отвличат момичета посред бял ден на 20 метра от полициата, но австрейските полицаи се правят, че не виждат и не чуват: https://uni.su/rDsx30

29.07.2021 15:42:46

Крисия до Гюлчен

Във Виена всичко е разделено от различните мафии на зони, а момичета се отвличат от улицата от мангалите ислямисти посред бял ден: https://uni.su/W3Bp0G

29.07.2021 15:42:18

Гюлчен до Граф Калиостро

Така е, но сводници-депутати има от всички партии, а в ДПС не само всички депутати, но и жените им и синовете им са сводници и държат робини на запад.: https://uni.su/4jFh3o

29.07.2021 15:41:48

Граф Калиостро до Гюлчен

Много сводници размахват и депутатски карти, защото всъщност са депутати. Почти всички депутати от ДПС са сводници и притежават на запад бордели с робини: https://uni.su/fq4SwZ

29.07.2021 15:41:20

Гюлчен до Граф Калиостро

Сега сводниците, трафикантите на човешка плът, трафикантите на наркотици, рекетьорите и бандитите са в БОП. Всички сводници-мангали размахват бопажийски карти.: https://tinyurl.com/tj67c2yp

29.07.2021 15:40:52

Граф Калиостро до Юлиана

По Живково време вагоните с кокаин преминаващи през България се охраняваха от ВКР, а красивите момичета от бедните семейства се отвлечаха от службите и се обявяваха за безследно изчезнали, а всъщнос им сменяха имената и ги пращаха в някой от борделите на ДС на запад: https://uni.su/igduKP

29.07.2021 15:40:24

Граф Калиостро до Юлиана

Факт. Властта се сменя, но каналите за наркотици и бели робини са си същите още от времето на правешкия циганин Тодор Замфиркьов: https://uni.su/5bZaGx

29.07.2021 15:39:56

Юлиана до Граф Калиостро

Бизнесът с женска плът в Концлагер-България е ДЪРЖАВЕН БИЗНЕС и то най-доходоносният! Оръжие, наркотици, еврофондове, крадени автомобили, проституция, всичко това е под опеката и контола на властта в мафиотска България! Който и да дойде на власт, наследява същите канали и само сменя бушоните! Закривай!: https://uni.su/sKahbj

29.07.2021 15:39:31

Граф Калиостро до Змей Горянин

Най-шокиращото е, че много от момичетата-робини са продадени на сводниците-робовладелци от собствените им родители: https://uni.su/Bf3RKp

29.07.2021 15:39:06

Граф Калиостро до Змея Горянин

Факт. Във Виена, туркоговорящи и румънскоговорящи мангали, сръбски, македонски, албански и босненски цигани с български паспорти, държат хиляди жени в робство и ги принуждават да проституират, която се опита да избяга, се наказва със смърт по особенно жесток начин: https://uni.su/kmGelV

29.07.2021 15:37:57

Баба Гертруда до Змея

Факт. Във Виена, цигански банди държат в робство хиляди отвлечени деца, принуждават ги да крадат и да проституират: https://uni.su/6wlMe8

29.07.2021 15:37:29

Ташаки Куросава

Нашенската проститутка на сводника Ахмед във Виена, работи и през деня. Ако не заработи достатъно следва кютек.: https://is.gd/j3Ae3i

29.07.2021 15:36:01

Драгунов

Куршум за подлеца Тодор Кантарджиев, насаждащ принудителна ваксинация и носене на маски! Куршум!: https://uni.su/7o5gQR

29.07.2021 15:35:36

Червена шапчица АРМАТКА

Народе, НА ОРЪЖИЕ! Жидовете-човекомразци искат да ни изтребят с доброзорно-принудителна и задължителна ваксинация, и принудително носене на маски: https://uni.su/NrWc0f

29.07.2021 15:35:10

Маг Ани и вълшебната катерица Беатрис

Пейзаж от среднощна Виена. Датата е 8.7.2021, малко преди 4 часа сутрента. Мястото е Feuerbachstraße 1020 Wien. Нощната тишина на спяща Виена е нарушена от син лек автомобил комби с шибидах и виенска регистрация, който бавно обикаля по улиците и накрая паркира небрежно в близост до входа на училището. От автомобила слезе закръклен бял около 30 годишен мъж, вероятно румънец или сърбин, по тениска, къси гащи и джапанки, затвори вратата на автомолила без да я заключва и се отправи към паркинга за велосипеди на Илгплац. След като там не намери това което търсеше, се насочи към паркинга за велосипеди срещу входа на училището. Яно велосипедът паркиран в самото начало на паркинга беше подходящ. Мъжът се огледа и след като се увери, че наоколо няма никой, се захвана за работа. Първо демонтира седалката на велосипеда, после изпусна въздуха на предната гума, и демонтира предното колело. След това крадецът изпусна въздуха на задната гума и се зае с демонтажа, но забеляза, че е наблюдаван, задоволи се с предното колело и седалката, качи се набързо в колата и отпраши нанякъде.: https://uni.su/zdvPQJ Хора, заключвайте и каплите на велосипедите си, защото в два часа през ноща крадците във Виена излизат на работа.

29.07.2021 15:34:28

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена- Анихилатор на свoдници-кръволоци-kанибали: https://uni.su/IhOgp8 Индиец=пакистанец=циганин.: https://is.gd/G4Jk6J Във Виена индийците, пакистанците като и всички останали, български, сръбски и румънски цигани, се занимават главно с тарговия на жени и деца, кражби и разпространение на дрога. Хиляди момичета са затворени в цигански апартаменти, дрогирани, бити, имъчвани и принудени да проституират за господарите си.: https://is.gd/JTKpUo Особенното при индийците е, че те третират даже сестрите си като робини и с дрогиране, бой и средновековни изтезания, ги принуждават да проституират.: https://is.gd/AHtwP6 Българските, сръбските и румънските цигани ибът дъщерите си още от 6 годишни, а като станат на девет вече ги карат във Виена да крадат, и ако не донесат вечерта поне 350 евро, ги принуждават да се ибът с клиенти за пари, за да си доработят.: https://uni.su/aYmAXv

29.07.2021 15:21:53

Драгунов

Бесило и КУРШУМ за гада Красимир Гигов настояващ за принудително-дорозорно ваксиниране и носене на маски! Куршум!

29.07.2021 15:21:07

Кремена от Стара Загора

Ковида НЕ съществува. Никъде няма вирусен изолат на този „вирус“ Има причинител на Ковид, но той НЕ Е ВИРУС. Може би е нано-частица, може би друг патоген, може би вредоносна енергия. Симптомите на Ковид са 100% идентични с тези на химическо отравяне и нано-токсикоза. Когато нивата на натрупване на нано-частици в кръвта са много високи се получава двойна бронхопневмония, задушаване, тромбоза и висока температура. Анти-тела могат да се образуват от много неща, НЕ само от „вируси“ Човекът от вашето семейство е бил болен от нано-токсикоза. Ковид НЕ е вирусно заболяване. Затова НЕ могат да изолират „вируса“. Затова учените се бъркат че „вируса“ има променливо РНК: защото няма вирус, това е нано-частица. А това, което „изследват“ са малки фрагменти човешко РНК, които клетката отделя когато е подложена на химическо отравяне: екзозоми се наричат. Затова не се правят аутопсии. Защото някой по-кадърен патолог ще се светне че това НЕ е вирусно заболяване, а нано-токсикоза.

29.07.2021 15:20:15

Архангел Амбриел

Вещицата от СЗО Олга Сотирова да бъде потопена в казан с говна и после изгорена на клада на жълтите павета!

29.07.2021 15:18:56

Велзевул

Вирус НЯМА. Това е медицински и научен ФАКТ. В никоя лаборатория в света не е открит вирусен изолат, нито е намерен генома на „вируса. Няма НИТО ЕДНА научна публикация, доказваща съществуването на вируса. Симптомите на „Ковид“ са същите като при химически пневмонит – химическо отравяне с радиоактивен торий. Целта на този геноцид е да се намери повод за ТЕСТОВЕ, МАСОВИ ТЕСТОВЕ. Тестовете НЕ МОГАТ ДА ОТКРИВАТ „вируса“, а са инструменти за кражба на ДНК. Трябват им ДНК пробите на всички за ДНК паспортизация.

29.07.2021 15:18:17

Маг Ани

Graphene oxide под форма нано-частици тайната отровна съставка която има във всички ваксини. Графеновия оксид създава електромагнитни полета в тялото на ваксинирания които електромагнитни полета се УСИЛВАТ многократно при преминаване на 5 G signal Графеновия оксид се съдържа и в направата на защитни маски особено 100% при китайските Целта тотален цифров дигитален контролиран болшевизъм.

29.07.2021 15:17:39

Кристина-хотел Принцес

Изглежда в хлябовете умишлено слагат нещо, което предизвиква запек, симптомите при него и при Ковида не се различават много. И при запека може да настъпи смърт ако не се лекува, щото става отравяне на кръвта. Ковида накрая може да се окаже нелекуван запек, причиняван умишлено от храни и напитки,както и високочестотно облъчване с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, срещу неудобни на някого хора - използват се магнетронете от микровълновите печки, и с цел прочистване на територии от нежелано вече коренно население.

29.07.2021 15:17:03

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 ☞Гибердясали сводници-мангали от Камен и Априлово означава празник за всеки българин. ☞Дай Боже по-честичко такива душевни благинки. Амин: https://uni.su/FmqKtR ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: https://uni.su/SCwb43 ☞В Попово няма неизнасилено момиче. ☞Някои си признават, други не, но това е истината. ☞Град на милиционери, сводници, мутри и турскоговорящи мангали. ☞Затова всеки се спасява на някъде, за да оцелее.: https://uni.su/JoIy8N ☞Ето защо му викат белият град.: https://uni.su/wWaoKv ☞Наркотрафика се ръковоки лично от Боко-тиквата: https://uni.su/h09ywW Русенския влах Каракачанов също е в играта с кардамските мангали наркотърговци: https://uni.su/u8LTck ☞Един от мръсните гадове, от групата за мокри поръчки към общината е узбека Пеньо Кирилович Станев: https://uni.su/BEtzSJ ☞Станев-999: https://uni.su/1eqIsH ☞Ето така майка му Мунджия Ганиева охраняваше с брадвата плантациите му с марихуана: https://uni.su/0kMXDC ☞От 30 години Пеньо произвежда амфети в цеховете си в Дриново, Долец и Баба Тонка в комбина с кметовете и полицаите, ощетява държавата с манипулируемите си узбекски касови апарати.: https://uni.su/ncaD3b Попово е известен още и с проститутките си: https://uni.su/xpv87V И с шивачките си.: https://uni.su/VLrjAc ☞На ушeвите кoпeлета целите им родове работят по канцелариите в МВР, там са до дeвето коляно, даже нарочно не се пенсионират, за да вкарат и правнуците си ако могат: https://uni.su/ponGPj ☞Трепи сводниците, бий и eби милициoнерите, спасявай Майка България: https://uni.su/HyNEGh ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Под игото: https://is.gd/UhzucW ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

29.07.2021 15:16:24

Папеса Йоанна

Какво става в милиционерския концлагер България?!: https://uni.su/sKahbj В рамките на няколко дни няколко дни, три убити 6-7 годишни деца! Медицинска сестра блъсна и уби 6 годишно момче в Ръжево Конаре: https://uni.su/PBAreD Вчера 25.7.2021 вечерта, 38-годишен шофьор-убиец с Фолксваген от Симеоновград, блъска и убива на 6 годишно момиченце и двама възрастни, до с. Пясъчево: https://uni.su/wfFLM1 На 19.7.2021 бопажията от Пазарджик Владимир Панайотов, човека на Бойко Рашков, уби седем годишната Моника от Братаница.: https://uni.su/vhEljq Май, че убийствата са по-вероятно нарочни, отколкото сслучайни. Или някои богаташи са обявили награда от сто хиляди евро за дете-донор в дарк-нета, и ловците на донори са се юрнали да трепят деца, или сатанистките партии извършват човешки жертвоприношения за да се докопат до властта. Но зомбираното овче стадо не е в състояние да ги проумее тези неща. Пиша за мислещите и образовани българи, благоразумно напуснали милиционерския клозет БГ, за да знаят, че в България опастност дебне отвсякъде, за тези които на са от милиционерското котилото на АбпФК. За 12 години, милиционерите от ГЕРБ са самоубили 15000 българи. Сега неодобните умират от коронавирус, с куршум в главата, с прерязано гърло, обесен на въжето, всичко се вписва в графа починал от коронавирус. От 77 години България е под милиционерско иго: ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV

29.07.2021 15:15:29

 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2021 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.