• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Модните предпочитания на българите за първото тримесечие на годината според GLAMI.bg

Модните предпочитания на българите за първото тримесечие на годината според GLAMI.bg

/КРОСС/ GLAMI.bg, най-големият и иновативен онлайн моден каталог, Ви дава нужното вдъхновение с информация за най-предпочитаните попълнения в гардероба според покупките и търсенията, направени на GLAMI.bg от януари насам.

#Останетесивкъщи продължава да е водещият моден тренд в началото на 2021 г.
Продължаващият локдаун заради пандемията от коронавируса, както и работата от вкъщи, която за първи път присъства в толкова голям мащаб в България, изведоха домашното облекло като бързоразвиващ се моден тренд от 2020г. насам. Някои обичайно „не толкова модерни“ категории стават по-търсени в сравнение с март миналата година, когато започна всичко. Начело на тази класация са: домашните пантофки (+97%), бельото (+58%), спалното облекло (+66%), халатите за баня (+51%). Всички те отчитат най-голямото повишение на годишна база на поръчките си, направени през GLAMI.bg. Интересно е също, че в сравнение с най-търсените категории спрямо март 2020г. наблюдаваме ръст с 4000% при анцузите и панталоните и с 1700% при маратонките.

Вечна класика
Някои ценности се запазват, особено когато става дума за нашия гардероб. Зимното яке и чифт боти са първият и най-основен елемент, за да направите впечатление с външния си вид. Дамите, които пазаруват от нашия сайт, им обърнаха особено внимание, поставяйки ги на първите 7 от общо 10 най-продавани продукта за 2021 г. от януари насам..

Почитатели на маратонките

Атлетични стъпки…за комфорт, който не отстъпва пред стила. Потребителите на GLAMI.bg осъвремениха колекциите си от спортни обувки, избирайки модерни и удобни за ежедневна употреба модели, както и по-премиум марки с дизайнерски почерк.

Ежедневен спортен тренд
Популярните спортни марки бяха сред най-предпочитаните от потребителите и това не е случайно, тъй като ежедневната спортна визия ще се запази като тренд. Шест ежедневни и спортни марки са в Топ 10 на поръчките на GLAMI.bg от началото на годината.

Пролетта е точно зад ъгъла
През март GLAMI.bg отчита ръст в търсенето от българите на мъжки мокасини (+850%) и спортни сутиени (+800%), докато туниките (+36%) са новото пролетно попълнение. Цветната революция, превзела модните подиуми за пролет/лято 2021, изглежда печели в избора на дамите, като блузите и роклите на цветя са сред най-продаваните продукти за първото тримесечие на годината в GLAMI!

Нов сезон с ново начало за Вашия стил!

Ако търсите вдъхновение за забавно пролетно пазаруване, всичко, което трябва да направите, е да посетите GLAMI.bg!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.