• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Държавният глава Румен Радев ще посети Свищов и Добрич

Държавният глава Румен Радев ще посети Свищов и Добрич

/КРОСС/ На 25 септември, петък, държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще посетят Свищов, където ще участват в церемония по награждаване на младежи, постигнали златно и сребърно ниво в рамките на Международната награда на херцога на Единбург - България.

Събитието ще започне в 14.30 часа в двора на къщата-музей „Алеко Константинов". Държавният глава, който е патрон на престижната международна награда у нас, ще приветства младежите и ще връчи златните значки на отличените. Вицепрезидентът Йотова ще връчи сребърните значки на наградените в програмата младежи.

Наградата на херцога на Единбург е водеща международна програма за личностно развитие. В три нива - бронз, сребро и злато, младежи на възраст от 14 до 24 г. си поставят цели, чието постигане допринася за тяхното развитие и активно участие в общността, в която живеят.

По-късно през деня президентът Румен Радев ще посети Добрич, където ще участва в тържествата по случай Деня на Добрич и отбелязването на 80-ата годишнина от подписването на Крайовската спогодба и възвръщането на Южна Добруджа към България. В 20.30 часа на площад „Свобода" държавният глава ще приеме почетния строй и ще отправи приветствие към жителите и гостите на града.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Разследване за шпионаж.

25.09.2020 07:53:54

Анонимен

Премиерът след като твърди, че президента е подслушван със законни СРС трябва и да каже по кое наказателно дело е искано използването на СРС и кой съдия го е разрешил.

24.09.2020 22:02:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.