• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Най-новата автомобилна инфотеймънт система на LG за автомобили ще дебютира в RENAULT MÉGANE E-TECH ELECTRIC

Най-новата автомобилна инфотеймънт система на LG за автомобили ще дебютира в  RENAULT MÉGANE E-TECH ELECTRIC

/КРОСС/ СЕУЛ, 1 ноември 2021 г. - Системата In-Vehicle Infotainment (IVI) от следващо поколение на LG Electronics (LG) ще направи своя дебют в Renault Mégane E-TECH Electric през 2022 г. Зашеметяващият нов автомобил, оборудван с усъвършенстваната IVI LG система беше представен на IAA MOBILITY 2021 - най-големият форум за мобилност в света, проведен наскоро в Мюнхен, Германия.

Софтуерът, който захранва системата IVI, е разработен от LG в партньорство с Renault и е базиран на Google Android Automotive. Това е първият софтуер, разработен от LG, използващ Scaled Agile Framework (SAFe), набор от принципи и процеси, които помагат на големите организации да приемат гъвкави методологии за разработване и предоставяне на по-бързи и висококачествени продукти и услуги. Този софтуер работи независимо от хардуера на автомобила, за да предостави различни функции за подобряване на удобството, като например възможността за актуализиране на операционната система по въздух и отдалечена проверка на състоянието на зареждане на превозното средство.

Нещо повече, базираната на Android IVI система на LG е първата такава, основана на Android 10 и получила сертификат от Google Automotive Services (GAS). Платформата предлага интелигентни информационно-развлекателни услуги и лесен достъп до различни приложения на Google, включително Google Assistant, Google Maps и Google Play чрез централния информационен дисплей (CID). Със своя елегантен, интуитивен интерфейс Human Machine (HMI) и удобното потребителско изживяване, системата използва нарастващите възможности на LG като доставчик на решения за превозни средства, за да отговори на разнообразните нужди на днешните автомобилисти и да направи пътуването с кола по-приятно.

Като иновативен партньор за бъдеща мобилност, компанията за компоненти за превозни средства (VS) на LG си спечели репутация на глобален доставчик на IVI системи и усъвършенствани системи за помощ на водача (ADAS), които отразяват най-новите разработки и тенденции в мобилността. Бизнес подразделението непрекъснато разширява своите възможности и пазарен обхват чрез различни усилия, включително придобиването на доставчика на автомобилно осветление и системи за фарове, ZKW Group, както и съвместното предприятие с Magna International за създаване на LG Magna e-Powertrain, което стартира през юли .

„Дигиталните кокпити бързо промениха начина, по който шофьорите и пътниците взаимодействат с техните превозни средства, позволявайки повече персонализиране и подобрен комфорт", казва Тиери Камал - вицепрезидент на Renault Alliance Global Software Factory. „Вярваме, че продължаващата ни съвместна работа с LG е от решаващо значение за предоставянето на изключителен кокпит за Android за нашия Mégane E-TECH Electric, представен на IAA MOBILITY."

„Нашата нова система IVI не само отговаря, но и надхвърля нарастващото търсене на стабилни, усъвършенствани и удобни за потребителя автомобилни софтуерни платформи", казва д-р Ким Джин Йонг - президент на LG Vehicle Component Solutions Company. „Чрез непрекъснати иновации и сътрудничество с експертни партньори като Renault, LG се ангажира да предоставя диференцирани изживявания в превозното средство и допълнително да укрепва позицията си като доставчик на решения за световната автомобилна индустрия."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.