• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

LG GRAM моделите за 2023 предлагат по-стилно, но мощно потребителско изживяване

LG GRAM моделите за 2023 предлагат по-стилно, но мощно потребителско изживяване

/КРОСС/ - На CES 2023 LG Electronics (LG) представя разширена линия на LG gram, която предлага най-голямото разнообразие до сега, благодарение на вълнуващите нови модели gram Ultraslim и gram Style. LG gram продължава да предоставя едновременно мощност и преносимост, разработен с първокласни спецификации, но с изчистен, ултра лек корпус, което ги прави удобни за пренасяне навсякъде, в комбинация с изключително потребителско изживяване.

LG gram Ultraslim

Водещ модел LG gram серията, на CES 2023, е чисто новият LG gram Ultraslim (модел 15Z90RT), най-тънкият от гамата досега. Лаптоп, разработен специално за потребителите, които търсят отличаваща се преносимост, Ultraslim вариантът е улта-лек - само тежи само 998 грама и е с дълбочина (когато е затворен) от само 10.99 милиметра - това е приблизително дебелината на смартфон или четец. Въпреки че е най-тънкият лаптоп от моделите за 2023, 15Z90RT осигурява впечатляващо качество на картината и мощност на процесора, оборудван е с 15.6-инчов OLED дисплей с Anti-glare Low Reflection (AGLR) покритие и 13th Gen Intel® CoreTM Processor. За допълнително подсилване на преносимостта на новия модел, към него е включен компактен адаптер.1

LG gram Style

Лаптопите LG gram Style се предлагат в 16- и 14-инчови модели (16Z90RS и 14Z90RS) и са предназначени за хората, които обичат да се отличават със своя уникален стил, където и да се намират. И двата Style модела впечатляват с елегантен стъклен дизайн, който кара всяка от наличните цветови схеми да блестят и да се променят динамично според светлината и ъгъла. Фокусът върху дизайна си личи и във вътешните характеристики , където се крие сензорен тъчпад с мека LED подсветка, осветяваща се при допира на потребителя.

Въпреки вниманието към естетическата визия, LG gram Style лаптопите предоставят повече от само добра визия. Всеки е оборудван с 16:10, OLED Anti-Glare Low Reflection дисплей с висока честота на опресняване, както и с 13th Gen Intel® CoreTM Processor и Gen4 NVMeTM SSD. Като всички модели в разнообразната линия лаптопи за 2023, 16Z90RS и 14Z90RS поддържат Thunderbolt 4 и HDMI свързаност, както и предлагат аудио с Dolby Atmos, който е нов за LG gram от тази година.

Заедно с новите за 2023 Ultraslim и Style модели, тазгодишната гама включва нови 17, 16, 15 и 14-инчови лаптопи (модели 17Z90R, 16Z90R, 15Z90R и 14Z90R); всеки, разработен с ключовата за бранда комбинация от мощно представяне и лек, компактен дизайн. Страхотни както за работа, така и за забавление, последните 17- и 16-инчови модели са разработени с NVIDIA GeForceTM RTX 3050 4GB Laptop GPU, 13th Gen Intel® CoreTM Processor, и Gen4 NVMeTM SSD. Всеки от новите модели тежи по-малко от 1.45 кг. - въпреки че са оборудвани с голяма батерия2, която може да издържи с едно зареждане повече от 20 часа възпроизвеждане на видеа3. Освен това, лаптопите идват със същия удобен и компактен адаптер, включен и в Ultraslim гамата.

Най-новите лаптопи от LG могат да се похвалят и с първокласно качество на картината, като всички модели използват IPS панел с покритие против отблясъци. Като новост тази година е поддръжката на променливата честота на опресняване (VRR)4, което ще позволи на потребителите на LG gram да се насладят на безупречна графика, без накъсване и трептене по време на игра, а едновремено с това Dolby Atmos ще осигури завладяващо аудио, с което филмите, музиката и игрите ще оживеят.

LG gram 2-в-1 и +view от LG gram също посрещат нови модели в редиците си. Новите 2-в-1, които се предлагат в 16- и 14-инчови размери (модели 16T90R и 14T90R), дават на потребителите свободата да преминават от лаптоп на таблет и обратното, винаги когато пожелаят. Заедно с 4-посочния ултра тънък дизайн и стабилната, но фина алуминиева рамка, последните конвертируеми лаптопи могат да се похвалят с набор от предварително инсталирани приложения за бележки и рисуване, оптимизирани за употреба с LG Stylus Pen (Wacom AES 2.0). Междувременно, преносимият монитор +view за LG gram (модел 16MR70) позволява на потребителите да удвоят площта на екрана си и да се възползват от възможността си да вършат няколко неща едновременно, независимо къде се намират. Усъвършенствани тази година, последните версии на преносимия LG екран, са оборудвани с двойни USB Type-CTM портове, което дава възможност на потребителите да се свържат с две устройства едновременно и да се насладят на удобството на двупосочното захранване.

„Приветствайки пристигането на изцяло новите gram Ultraslim и gram Style, линията LG gram за 2023 година става още по-разнообразна," казва Сео Йонг-джае старши вице-президент и ръководител на IT звеното в LG Electronics Business Solutions Company. „Като водещ бранд в пазара на улта-леките лаптопи за последното десетилетие, LG gram ще продължи да представя нови дизайни, с които да посрещне променящите се нужди и вкусове на потребителите си по света."

Потребителите на CES 2023 в Лас Вегас от 5 до 8 януари могат да разгледат последните LG gram продукти на щанда на LG (#15501, Las Vegas Convention Center). Новата гама на LG gram ще бъде лансирана глобално, стартирайки от следващия месец в Корея. 5

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.